★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Ärkeänglar

Sandalphron

Sandalphron

Ärkeängel Sandalphron - Broder (Bröder tillsammans)

Musikens och besvarade böners ängel. Hjälper till att förmedla böner mellan Gud och människor och ger vägledning och musikalisk guidning.

Huvudkristall: Turkos
Hur kan jag hjälpa dig?: Turkos är starkt kopplat till Sandalphron och hjälper dig med de frågor du önskar få hjälp med.

Övriga kristaller för att kalla på Ärkeängel Sandalphron

  • Samtliga kalciterVad behöver du? Kalciter oavsett färg är positiva och hjälpande stenar som hjälper dig förstå att alla tillstånd är tillfälliga och överkomliga. Be Sandalphron hjälpa dig genom den kalcit som du känner dig dragen till.
  • ElestialkvartsÄr du redo att släppa dina blockeringar? Elestialkvarts hjälper dig se och förstå ditt värde och dina talanger. Den hjälper dig komma förbi de blockeringar du har.
  • TektitHar du märkt att oväntade möjligheter dyker upp? Genom Sandalphron hjälper tektit dig förstå de lärdomar du behöver se för att blomma ut i din fulla potential.
  • AndalusitSöker du en djupare andlig kontakt? Andalusit hjälper dig kommunicera med omvärlden och att uppfatta trädens, växternas och naturens budskap genom Sandalphron.
  • Påfågelkoppar (Bornit): Är du synkroniserad med ditt fantastiska jag? Påfågelkoppar hjälper dig med Sandalphrons assistans att föra in glädjen i ditt liv och att se källan till de utmaningar som kommer.

Se våra övriga kristaller förknippade med Ärkeängeln Sandalphron

Lämna en kommentar