Våra Prenumerationsboxar

Ny box varje månad!

Våra prenumerationsboxar där du får en ny box med spännande innehåll hem till dig varje månad! En fin gåva till dig själv eller en vän! Boxarna har nytt spännande innehåll varje månad och du kan när som helst både ändra, pausa och avsluta din prenumeration.

Boxarna är mycket prisvärda och handplockade med stor glädje av oss på Kristallakademin.

Alla våra boxar är 100% veganska och så långt som möjligt ekologiska.

files/Keistaller_for_intuition-_danburit_iolit_selenit_3_of_3.jpg

Månadens Kristall

Månadens kristall är en prenumeration på en speciellt utvald kristall som passar för varje månad. Kristallen du får är olika varje månad och kan vara en trumlad, en rå, en cuddle, en spets etc. I paketet varje månad får du en kristall samt beskrivning och tips på hur du kan använda den.

Ny kristall varje månad
Beskrivning & tips varje gång
Prenumerera nu, för 99 kr/månad*. PRENUMERERA NU *frakt tillkommer
files/spell_box_1_1_of_1.jpg

Spell Box

Spell box är en prenumerationsbox för dig som vill lära dig mer om hur man gör olika spells, ritualer, sprayer, elixir, magipåsar och spell jars mm. Du får en ny box med ett nytt tema varje månad. Varje box innehåller en färdig ört/saltmix och kristall/rökelse/ljus/produkt beroende på månadens tema. Tonvikten i denna box ligger på ritualer, spells och informationsmaterialet.

Ny Spell varje månad
Material till din egen Skuggbok
Prenumerera nu, för 129 kr/månad*. PRENUMERERA NU *frakt tillkommer
files/Kristallboxen_1_of_1.jpg

Kristallboxen

Kristallboxen har nytt innehåll varje månad och innehåller alltid kristaller och ibland också rökelse, ritualljus, böcker, påsar och annat som kan förgylla ditt liv. Kristallboxen innehåller ungefär 3-8 olika produkter beskrivningar och tips på hur du kan använda det du får.

Nytt tema varje månad
Tips och beskrivningar
Prenumerera nu, för 299 kr/månad*. PRENUMERERA NU *frakt tillkommer

Testimonials

Älskar denna box!! Jag längtar lika mycket varje månad när jag vet att en ny box är på väg🙏🏻 Innehållets variation är ett plus och instruktioner samt förklaringar till innehållet är jättebra och användbart.

MiaKristallboxen

Genomtänkt och intressant box med mycket information.

M.H.Spell Box

Vilken fantastisk box att starta 2022. Att utföra ritual och sedan att ha armbandet som påminnelse varje dag. Manifestera mera helt enkelt!

CarolineKristallboxen