Prenumerationsboxar

Ny box varje månad!

Våra prenumerationsboxar där du får en ny box med spännande innehåll hem till dig varje månad! En fin gåva till dig själv eller en vän! Boxarna har nytt spännande innehåll varje månad och du kan när som helst både ändra, pausa och avsluta din prenumeration.

Boxarna är mycket prisvärda och handplockade med stor glädje av oss på Kristallakademin. Varje box vi plockar ihop så frågar vi oss - Skulle jag bli lyckligare av denna? Vi slutar inte förrän svaret är ett rungande JA :)

Alla våra boxar är 100% veganska och så långt som möjligt ekologiska.


Kristallboxen

Kristallboxen™ har nytt innehåll varje månad och innehåller alltid kristaller och ibland också rökelse, ritualljus, böcker, påsar och annat som kan förgylla ditt liv. Kristallboxen™ innehåller ungefär 3-8 olika produkter samt kort med beskrivningar.

Prenumerera nu, för 299 kr/månad*.

PRENUMERERA NU

*frakt tillkommer med 49 kr


Lyxboxen

Lyxboxen är en lyxigare variant av Kristallboxen och har nytt innehåll varje månad. Boxen innehåller alltid kristaller och ibland också rökelse, ritualljus, böcker, påsar, spa-artiklar och annat härligt som kan förgylla ditt liv. Lyxboxen innehåller ungefär 3-10 olika produkter samt kort med beskrivningar.

Prenumerera nu för 999 kr/månad*.

PRENUMERERA NU