• Frakt från 39 kr, fri frakt över 600 kr

Snöflingeobsidian, trumlade stenar

  • 39 kr

I lager
Dela

Trumlade stenar av snöflingeobsidian.

Nyckelord

Insikt, balans, andlig vägledning, uthållighet och tidigare liv.

information

Snöflingeobsidian ger balans mellan kropp, sinne och själ. Den hjälper dig att hålla fokus i stressfyllda miljöer eller situationer genom att absorbera den negativa energi som uppstår. Läker gamla sår och hjälper dig bearbeta gamla känslor.

Användning

Använd den för att bättre kunna se det du behöver se, för att kunna läka. Bra för insikt och när du behöver inre guidning i en fråga. Bär den på dig för högre vägledning.

Mer information

Chakra: Bas

Egenskap: Insikt, balans, andlig vägledning, uthållighet, tidigare liv.

Affirmation: Jag är stark, flexibel och fölåtande.

Kristallnät: Ingen specifik roll.

Kristalleixir: Direkt och indirekt.

Snöflingeobsidian är en vulkanisk sten för rening som ger balans mellan kropp, själ och sinne. Den hjälper dig att hålla dig fokuserad och centrerad i stressfyllda miljöer eller situationer genom att absorbera den negativa energi som uppstår.

Snöflingeobsidian läker gamla sår och hjälper dig att bearbeta händelser från både detta och tidigare liv, som etsat sig fast i din aura. Den läker gammal Karma som håller dig tillbaka och att identifiera skadliga tankemönster som hindrar dig i detta liv. Snöflingeobsidian hjälper dig att se det du behöver se för att kunna läkas.

Fysiskt är Snowflake Obsidian associerat med skelett- och kärlsystemen och läkande för huden om den används i oljeelixir som smörjes på huden.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.