• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Moldavit, rå bitar

  • 59 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Rå bitar av Moldavit.

Mått* ca 1-2 cm

Nyckelord

Transformation, spiritualitet, chakraaktivering, rening och beskydd.

Information

Moldavit skänker universums tröst, lättar tvivel och lugnar bekymmer genom att visa lösningar som du tidigare inte sett. Den hjälper känsliga själar och indigobarn som tycker att inkarnationen på jorden är svår och som har svårt att anpassa sig.

Användning

Genom att hålla en moldavit över hjärtat kan du få hjälp med att förstå orsakerna och syftet med varför du är här. Den är också kraftfull vid meditation och drömarbete.

Mer information

Primärt chakra: Hjärtchakra

Sekundärt chakra: Tredje ögat

Kristallnät: Ingen specifik roll

Kristallelixir: Endast Indirekt

Moldavit skänker universums tröst även till den mest missmodiga, den lättar tvivel och lugnar bekymmer genom att visa lösningar som du tidigare inte sett. Den synkroniserar händelser som påverkar det dagliga livet på ett positivt sätt så att du befinner dig på rätt ställe vid rätt tillfälle.

Moldavit hjälper känsliga själar och indigobarn som tycker inkarnationen på jorden är svår och som har svårt att anpassa sig till lidande och djupa känslor. Genom att hålla en moldavit över hjärtat kan du få hjälp med att förstå orsakerna och syftet med varför du är här. Moldavit hjälper också de som inte har sitt ursprung på jorden.

Moldavit är ett kraftfullt hjälpmedel för meditation och drömarbete. Den ökar förmågan att uppfatta universums vägledning, stärker intuitionen, den telepatiska förmågan och förmågan att uppfatta och förstå meddelanden som skickas från högre världar.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.