• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Röd Jaspis, trumlade stenar

  • 39 kr
I lager
Lagersaldo: 39
Dela

Trumlade stenar av röd jaspis. 

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Fysisk styrka, vitalitet, stabilisering, lugnande och kundaliniresning.

Information

Röd jaspis hjälper till att frigöra skuld och skamkänslor förknippade med sexualitet och kan vara till hjälp i återhämtningsprocessen för de som utsatts för sexuella övergrepp. Den aktiverar baschakrat, hjälper kundalinienergin att stiga och stimulerar uppvaknandet.

Användning

Det är en långsamverkande sten som bör användas över en längre tid för att få full effekt. Bär den på dig dagligen för inre frid, lugn och frigörelse. Drick som kristallvatten och använd i kristallnät.

Mer information

Chakra: Baschakra

Egenskap: Fysisk styrka, vitalitet, stabilisering, lugnande.

Affirmation: Jag är i balans, både fysiskt och psykiskt och hänger mig åt livets njutningar.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Röd jaspis hjälper att frigöra skuld och skamkänslor förknippade med sexualitet. Den är till stor hjälp i återhämtningsprocessen för de som utsatts för sexuella övergrepp.

Den aktiverar och stimulerar baschakrat och hjälper kundalinienergin att stiga och stimulerar uppvaknandet.

Röd jaspis sägs stärka celltillväxten och genererar muskelvävnad och hjälper kroppens återhämtningsförmåga efter träning eller annan fysisk aktivitet. Det är en långsamverkande sten som bör användas över en längre tid för att få full effekt.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.