• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Heliotrop, trumlade stenar

  • 39 kr
I lager
Lagersaldo: 188
Dela

Trumlad sten av heliotrop från Indien, kallas även ibland för blodsten (eng. Bloodstone).

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Styrka, vitalitet, ökar mod, beskydd och rening av blodsystemet.

Information

Heliotrop ger mental styrka när motivation saknas och stimulerar beslutsfattande. Den vitaliserar dig när du känner dig trött och oförmögen att få saker att hända. Stimulerar välsignelser och välstånd. En mycket läkande sten. 

Användning

Meditera med den eller bär den med dig när du arbetar för att stärka både motivation och genomförandet av uppgifter eller bär på dig för att hjälpa med återhämtning efter sjukdom och ansträngning.

Mer information

Primärt chakra: Baschakra

Sekundärt chakra: Navelchakra, solar plexus och hjärtchakra

Egenskap: Styrka, renande, vitalitet, ökar mod, skydd, renar blodsystemet.

Affirmation: Jag är hemma och levande i min fysiska kropp, som vibrerar i optimal styrka, vitalitet och renhet, och jag agerar i enlighet med min högsta gudomliga potential.

Kristallnät: Sökare (Tri-/Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Heliotrop ger mental styrka när motivationen saknas och stimulerar beslutsfattande. Den vitaliserar när du känner dig trött och oförmögen att få saker att hända. Heliotrop stimulerar välsignelser och välstånd.

Den sägs stimulera blodsystemet och ökar energinivåerna och den fysiska uthålligheten. Den stimulerar immunsystemet och hämmar infektioner och inflammationer. Den hjälper kroppen till återhämtning både efter sjukdom och efter fysisk ansträngning.

Heliotrop stärker kommunikationen mellan starka band och ökar intuitionen.

Heliotrop främjar kroppens läkning efter förlossningen men den vitaliserar också ett trött sinne och en dränerad själ. Den stärker blodomloppet och förhindrar missfall. Används under hela graviditeten och under och efter förlossningen.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.