• Frakt från 39 kr, fri frakt över 600 kr

Apachetår, trumlade stenar

  • 39 kr
I lager
Lagersaldo: 189
Dela

Trumlade, svarta stenar av Apachetår.

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Jordning, känslomässig läkning, förlåtande och beskydd.

Information

Apachetår läker gamla sår som uppstått genom svek eller andra trauman. Den ökar också förmågan att känna igen riskfyllda situationer där du känslomässigt kan råka illa ut. Hjälper dig att förlåta och att gå vidare. Absorberar negativ energi.

Användning

Använd vid spirituellt arbete för att jorda dig när du jobbar på höga frekvenser och för att behålla ”fotfästet” så att du undviker yrsel och minnesförlust.

Mer information

Chakra: Baschakra

Egenskap: Jordning, känslomässig läkning, förlåtande, beskydd.

Affirmation: Jag bejakar att jorden är mitt hem, att jag är jordad, trygg och beskyddad och jag släpper alla sår och negativitet som håller mitt andliga jag tillbaka.

Kristallnät: Ingen specifik roll

Kristallelixir: Direkt & Indirekt.

Apachetår är en genomskinlig variant av Obsidian och är ett vulkaniskt glas (den ogenomskinliga varianten kallas Svart Obsidian).

Apachetår läker gamla sår som uppstått genom svek eller andra trauman. Den ökar också din förmåga att känna igen riskfyllda situationer där du känslomässigt kan råka illa ut. Precis som svart obsidian absorberar den negativ energi och spricker om den inte hinner omvandla energin. Bör renas ofta.

Arbetar du spirituellt så jordar den dig när du jobbar på höga frekvenser och hjälper dig behålla ”fotfästet” så att du undviker yrsel och minnesförlust.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.