Behandlingar

Fullmånehealing

Fullmånehealing

Fullmånegrupphealing med Gitte

Vid fullmåne har månen som mest energi och kraft. Det är under den här fasen som de flesta ritualer utförs eftersom den förknippas starkast med magi.

Det är en bra period för ritualer och besvärjelser som handlar om att få framgång, kärlek och fullbordan vilket innebär att du bör göra färdigt olika projekt, avsluta t ex studier med lyckat resultat ska göras nu. 

Fullmånen är också en period som är bra för att göra sig av med energier man inte längre vill ha kvar i sitt liv och en lämplig tid för uppgörelser med sig själv.

Du väljer själv vad du vill fokusera på genom din intention när vi går in i healingen. 

Healingen utförs av vår grundare Gitte och pågår ca. 60 minuter och du kan delta antingen på distans där du är eller på plats hos oss på Kristallakademin på Södra Långgatan 23 i Kalmar.

Om fullmånen infaller en lördag/söndag eller helgdag så lägger vi healingen närmaste vardag. 

Pris: 150 kr/tillfälle och person

Hur går healingen till?

När jag skickar healing på distans så brukar jag använda min stora kristall som skickar ut en ljusstråle till den jag vill ge healing till. När jag skickar till många så låter jag ljusstrålen bilda ett nät där jag "bäddar in" samtliga deltagare i ungefär som ett spindelnät. Jag brukar skriva en lista med alla namn på de som ska vara med som jag läser tyst för mig själv under healingen, ungefär som ett mantra.

Ljuset blir sedan mitt verktyg när jag skickar healingen. Väldigt ofta ber jag änglarna och min guide hjälpa och guida mig och jag har haft många upplevelser där jag känt stöd från många olika änglar som satt sig hos mig. De verkar gilla det och healingen blir alltid extra kraftfull när de är med. 

I Kalmar sitter vi tillsammans i en ring och tänder vi ljus och placerar ut kristaller som hjälper oss under healingen.  

Kommande fullmånehealingar

  • Måndag 10 oktober 2022 kl.18:30-19:30
  • Tisdag 8 november 2022 kl. 18:30-19:30
  • Torsdag 8 december 2022 kl. 18:30-19:30
  • Fredag 6 januari 2023 kl. 18:30-19:30
  • Måndag 6 februari 2023 kl.18:30-19:30

Din betalning är din anmälan.

Vi måste ha mottagit din anmälan senast dagen innan healingen. Får vi din betalning senare blir du automatiskt registrerad på nästa fullmånehealing. När du betalar blir du automatiskt registrerad på nästkommande healingtillfälle. Avbokning måste göras senast 12:00 samma dag som healingen. Avbokningar efter detta återbetalas ej.

Du kan inte boka framåt på kommande månader annat än den som ligger närmast i tid. 

Deltar du på distans

Om du vill delta på distans så behöver du egentligen inte göra annat än sätta dig eller lägga dig bekvämt och ta emot healingen.

Vi har en sluten facebookgrupp där du kan dela din upplevelse och diskutera med andra. Gruppen hittar du här (OBS! endast för betalande medlemmar)

Deltar du på Södra Långgatan 23 i Kalmar

Om du vill delta i healingen hos oss i Kalmar så är du välkommen att göra det. Ditt kvitto är din inträdesbiljett. Du kan inte betala på plats. Det är viktigt att du i meddelandefältet skriver att du vill delta på plats i Kalmar.

Eftersom vi inte vet hur många som kommer så ber vi dig komma senast 10 minuter innan och ta med sitt/liggunderlag och filt. Vi har ett fåtal sittkuddar, stolar och filtar på plats men inte till alla.

Vi låser dörren kl.18:30 och kommer du efter denna tid blir du inte insläppt, så kom i god tid!

Utebliven/sen ankomst återbetalas ej.

Efter healingen håller vi butiken öppen fram till 20:00 för dig som vill passa på att handla. Min buss går 20:30 och den vill jag inte missa :) /Gitte

Läs mer

Kristallhealing - Gitte

Kristallhealing - Gitte

Kristallhealing av Gitte

Kristallhealing är en behandlingmetod där jag jobbar intuitivt i kombination med kristaller. Jag placerar ut kristaller i speciella mönster och låter kristallernas vibration samarbeta med kroppens energilager och på så sätt aktivera läkningsprocesser som helar och läker. 

Personlig behandling erbjuds både i Kalmar och på distans. 

Läs mer

Erbjud dina behandlingar hos oss i Kalmar

Erbjud dina behandlingar hos oss i Kalmar

Nu kan du hyra in dig och erbjuda dina behandlingar, tarotkortläsningar och annat hos oss i Kalmar. Vi har 3 lediga rum som passar för dig som ger behandlingar eller behöver ett kontor.

Rummen ligger i ljusa härliga lokaler bakom vår butik på Kvarnholmen i Kalmar city. Du har tillgång till gemensamma personalutrymmen och kök. I lokalen finns också en öppen yta på 44 m2 med möjlighet för att hålla föredrag/yogaklasser och liknande samt plats i källaren för ett litet lager.

Läs mer