• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Shungit, trumlade stenar

  • 39 kr
  • 31 kr

Trumlade stenar av s.k. silvershungit. Nyckelord: Vatten & energirening, aktivering, spirituellt ljus och sanning.

I lager
Lagersaldo: 16
Dela

Trumlade stenar av shungit. 

Mått*: ca. 3 cm

Nyckelord

Vatten & energirening, aktivering, spirituellt ljus och sanning. 

Information

Shungit renar vätskor och i vatten lär den öka kroppens självläkningsförmåga, stimulera normal celltillväxt och påskynda avgiftningsprocesser i kroppen. Jordar och lär skydda mot elektromagnetisk strålning (EMS) genom att leda energin ner i jorden.

Användning

Lägg den mellan dig och energikällor för att skapa en skyddande barriär mot EMS från bland annat datorer, mobiler och elledningar. Drick som kristallvatten för rening.

Mer information

Denna är av mycket hög kvalitet som också kallas silvershungit, därav den metalliska ytan. Silvershungit är den allra renaste formen av shungit och innehåller 94-98% kol (vanlig shungit innehåller oftast ca.30-40% kol). Den höga kolhalten har här bildat den kristallina formen "Fullern" vilket är första steget mot bildningen av bland annat diamant. Shungiten kommer från Shungabyn i Karelien, och har fått sitt namn därifrån.

Chakra: Samtliga.

Egenskap: Vattenrenande, energirening, skyddar mot EMS, aktivering energikroppar, spirituellt ljus, sanningsenlighet.

Affirmation: Jag öppnar mig själv för total rening och släpper in universums helande ljus varenda cell i min fysiska kropp.

Harmonierar med: Moldavit, all kvarts, aragonit, opal, prenakit, diamant, iolit, hematit, svart turmalin och pyrit.

Kristallnät: Stärkare (Kubisk)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt.

Shungit renar vätskor vilket innebär att den inte bara renar vatten men också kroppsvätskorna. Den är en fantastisk ingrediens i både kristallvatten, kristallelixir, lotioner, oljor, badvatten, fågelbad och i vattenskålar till djur. Shungit i vatten ökar kroppens självläkningsförmåga, stimulerar den normala celltillväxten och påskyndar avgiftningsprocesser i kroppen.

Den hjälper mot stressrelaterad huvudvärk och ryggbesvär och stabiliserar blodtrycket. den lindrar också inflammationer och muskelsmärta. Antioxidanterna i shungit har kraftfulla effekter på hälsan och ett fullt fungerande immunsystem.

Shungit har konduktiva egenskaper, dvs. den har elektriskt ledande egenskaper och skyddar mot elektromagnetisk strålning (EMS) från från elektromagnetiska fält som kommer från bland annat datorer, mobiler, tv-apparater, el-ledningar, mikrovågsugn och jordstrålning genom att den leder energin ner mot jorden och bort från dig. Lägg den mellan dig och datorn eller mobilen för att skapa en skyddande barriär.

Används för att föra in ljus i aurans energifält. Den jordar universums energi och hjälper vid spirituellt arbete. Den skyddar mot besvärjelser som riktas mot dig och skyddar dig under astralresor. Dess helande egenskaper kan också användas för att bekämpa sömnlöshet, öka energin, minska stress och lindra ångest.

För kroppsliga besvär fungerar den bäst via kristallvatten/kristallelixir.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.


Shungit Pyramid

249 kr 199 kr