• Frakt från 39 kr, fri frakt över 600 kr

Svart Onyx, trumlade stenar

  • 39 kr
I lager
Lagersaldo: 44
Dela

Trumlade stenar av svart onyx.

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Inre styrka, viljekraft, självförverkligande, självdisciplin och förnuft.

Information

Svart onyx hjälper till att återfå kraft och styrka efter långvarig sjukdom, krävande arbete och långa projekt. Den ökar självförtroende och passion, stimulerar ärlighet och intuitiva förmågor och assisterar i sökandet efter en meningsfull existens. 

Användning

Använd under meditation, speciellt om intentionen är att utveckla mediala förmågor eller finna en djupare mening. Bär den på dig för att hämta kraft, stimulera disciplin och passion. 

Mer information

Chakra: Baschakra

Affirmation: Jag utför alla mina uppgifter med fokus, självdisciplin, uthållighet och effektivitet.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt.

Onyx hjälper till att återfå kraft och styrka efter långvarig sjukdom, krävande arbete och långa projekt. Den hjälper dig bygga upp din kraft, vitalitet, uthållighet och fokus genom att låta dig behålla din kraft snarare än att den lämnar dig.

Onyx ökar självförtroendet och ökar passionen för det som är viktigt för dig. Den stimulerar ärlighet och är en bra hjälp för den som vill öka sina intuitiva krafter. Den är särskilt användbar för de som arbetar för att utveckla sina telekinetiska förmågor.

Onyx hjälper i sökandet efter en meningsfull existens och att locka till vänskap och lycka baserat på god moralisk etik.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.