• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Aragonit, kluster

  • 59 kr
I lager
Lagersaldo: 5
Dela

Naturliga kluster av aragonit

Mått* ca. 3-4 cm

Nyckelord

Aurabalansering, känslomässig healing, tålamod och självdisciplin. 

Information

Aragonit ökar förmågan till behärskning och tålamod samt hjälper energiflödet från de nedre chakrana till de högre chakrana. Den stimulerar all slags kommunikation, både på det fysiska planet och högre nivåer. Påverkar samtliga chakra och balanserar hela auran.

Användning

Sitt gärna med en aragonit i händerna under meditation för att föra jordens energi uppåt genom din energikanal för att bringa fysisk och känslomässig healing.

Mer information

Chakra: Samtliga.

Egenskap:  Balanserande, känslomässig healing, styrka, tålamod, självdisciplin och självförtroende.

Affirmation: Jag skapar nu balans och harmoni inom mig själv och går framåt med tillit och tro.

Kristallnät: Fördrivare (Ortorombisk)

Kristallelixir: Endast indirekt

Aragonit påverkar samtliga chakra och är en sten som balanserar hela auran.

Den stimulerar all slags kommunikation, både på det fysiska planet och på högre nivåer.

Aragonit ökar förmågan till behärskning och tålamod och hjälper energiflödet från de nedre chakrana till de högre chakrana och ger dig en trygghetskänsla i överflöd och en känsla av ansvar. Den ökar tillförlitligheten i dina åtaganden mot dina framtida mål så att du känner en trygghet i vetskapen om vart du är på väg.

Sitt gärna med en aragonit i händerna under meditation för att föra jordens energi uppåt genom din energikanal för att ge dig fysisk och känslomässig healing. Aragonit hjälper dig att befria dig från negativa mentala och andliga problem och leder dig mot ett produktivt och positivt liv.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.