• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Tigeröga, spetsformat hänge

  • 99 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Försilvrat hänge av tigeröga

Mått* ca. 3,5 cm

Nyckelord 

Balans mellan polariteter, vitalitet, styrka, rättvisa och praktikalitet. 

Information 

Tigeröga hjälper dig att utvecklas och att våga släppa loss och utmana gränser. Den hjälper till att övervinna rädslor, utmana konstnärliga och kreativa talanger, att stärka fysiska förmågor och får dig till att våga prova nya saker. 

Användning 

Bär den på dig för att hämta kraft eller för att stärka självkontrollen. Använd som talisman om du agerar medlare eller går igenom svåra förhandlingar.  Bär för att våga och utmana dig själv.

Mer information

Primärt chakra: Solar plexus

Sekundärt chakra: Navel & tredje öga

Egenskap: balans mellan polariteter, vitalitet, styrka, rättvisa, främjar praktisk läggning.

Affirmation: Jag handlar med självförtroende, klarhet, rättvisa, entusiasm och styrka.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Tigeröga hjälper dig att utvecklas och att våga släppa loss och utmana gränser. Den hjälper att övervinna rädslor, utmana konstnärliga och kreativa talanger, fysiska förmågor och att prova något nytt. Används för att övervinna rädsla under tentor, tävlingar, viktiga möten och offentliga framträdanden.

Skyddar mot andras negativa intentioner, skärper sinnena och hjälper dig att uppmärksamma detaljer. Den hjälper dig att få överblick över situationer och hjälper när saker händer för snabbt.

Tigeröga stärker självkontrollen och minskar längtan efter fel mat och minskar behovet av överkonsumtion av mat, cigaretter, alkohol mm. Den minskar ångest orsakad av ensamhet och otillräcklighet och stärker förmågan att uthärda genom lång tid.

Tigeröga skapar balans och lugnar spänningar inom familjer och relationer där meningsskiljaktigheter. Den främjar harmoni mellan människor med olika övertygelser, religiösa övertygelser och tillvägagångssätt och hjälper båda parter att hitta en gemensam grund.

Det är en fantastisk talisman för professionella medlare och andra som går igenom svåra förhandlingar.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm. Stenarna kan också ha små sprickor och andra “defekter” i ytan.