• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Granat, spetsformat hänge

  • 99 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Försilvrat hänge med en spets av granat. Silverkedja köpes separat.

Mått* ca. 3,5 cm

Nyckelord

Mod, kreativ energi, vitalitet, överflöd, förändring och medvetenhet.

Information

Granat är en stark regenerativ helande sten som ger styrka och uthållighet. Den hjälper dig att ta tid för dig själv utan skuldkänslor och skänker djup kärlek till ditt liv. Har en kanaliserande och jordande effekt för andliga energier.

Användning

Använd när du befinner dig i en kris eller i situationer där allt verkar hopplöst. Granat stärker överlevnadsinstinkten och ger dig mod och hopp i vad som verkar vara en omöjlig situation.

Mer information

Chakra: Bas.

Egenskap: Mod, kreativ energi, vitalitet, överflöd, gynnar flöden för förändring och medvetenhet.

Affirmation: Jag är jordad och trygg i min fysiska kropp och jag hämtar vitalitet och styrka från jordens djupa källor.

Kristallnät: Stärkare (Kubisk)

Kristallelixir: Endast indirekt

Almandin granat är en stark regenerativ helande sten som ger styrka och uthållighet. Den hjälper dig att ta tid för dig själv utan skuld och ger djup kärlek till ditt liv. Det ger dig en närhet med ditt högre själv, öppnar det högre sinnet och leder dig till att vara medkännande och välgörande.

Almandin granat är en kanaliserande och jordande sten för andliga energier. Det hjälper dig att absorbera järnet i tarmarna, den stimulerar ögonen och behandlar levern och bukspottkörteln.

Granat är en kraftfull energi och regenererande sten. Den renar och balanserar energier som ger en lugn passion som inspirerar till kärlek och hängivenhet. Den balanserar sexdriften och minskar känslomässig disharmoni.

Granat är mycket användbar när du befinner dig mitt i en kris, i situationer där allt verkar hopplöst eller där livet har splittrats eller känns traumatiskt. Granat aktiverar och stärker överlevnadsinstinkten och ger dig mod och hopp i vad som verkar vara en hopplös situation.

Granat har samband med hypofysen och stimulerar medvetenheten och rensar oönskad energi i chakrana och auran. Den skärper din uppfattning om dig själv och andra människor och löser inlärda beteendemönster som inte längre motsvarar dina behov. Den frigör ärvda hämningar och tabuer som påtvingats dig och öppnar hjärtat och ger självförtroende.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.