• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Citrin, droppformat hänge med tråd

  • 149 kr
  • 119 kr

Droppformat hänge av citrin. Nyckelord: Manifestering, personlig styrka, klarhet, överflöd och kreativitet.


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Droppformat hänge av citrin med en 2 mm försilvrad infattning längs sidorna som omgärdar droppen. 

Mått*: ca. 2x3 cm

Nyckelord

Manifestering, personlig styrka, klarhet, överflöd och kreativitet.

Information

Citrin är en sten för överflöd och välstånd. Den stimulerar generositet både hos dig och din omgivning. Kristallen hjälper dig även att utstråla en högre attraktionskraft, vilket stärker förmågan att manifestera och dra till dig det du önskar dig.

Användning

Lägg citriner i hemmets rikedomshörn (bortersta vänstra hörnet från ytterdörren), och/eller i rikedomshörnet på skrivbordet (samma hörn sett från dig). Använd när du vill utstråla och attrahera framgång.

Mer information

All citrin skapas genom en process där ametist långsamt värms upp och går från lila till gul. Dessa har fått lite hjälp på vägen och har med människans hjälp värmts upp i en snabbare process än när moder jord skapar dem.

Vår erfarenhet säger att dessa ger en mer intensiv energi än de som formats av naturen, sk. naturlig citrin. Men båda har samma egenskaper.. 

Primärt chakra: Solar plexus

Sekundärt chakra: Navelchakra

Egenskap: Manifestering, personlig styrka, mental klarhet och kreativitet.

Affirmation: Jag öppnar mig själv för den kreativa inspiration och inre styrka genom min själs vägledning och maifesterar mina drömmars mål.

Harmonierar med: Heliodor, Gyllene Labradorit, Topas, Zincit, Orange Kalcit, Karneol, Ametist, Petalit, Danburit och Apofyllit.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Citrin är en sten för överflöd och välstånd och hjälper dig att behålla det. Den hjälper dig att manifestera det du önskar och höjer din produktivitet. Den stimulerar generositet både hos dig och din omgivning. Arbetar du med försäljning hjälper den dig till bättre affärer.

Citrin tänder din inre gnista och låter dig skina, den stimulerar din föreställningsförmåga och hjälper dig att utstråla en attraktionskraft med hög frekvens. Den öppnar inre dörrar och hjälper dig till klarhet och ökar din kreativitet.

Lägg citriner i hemmets rikedomshörn (bortersta vänstra hörnet från dörren), och/eller lägg den i rikedomshörnet på ditt skrivbord (samma hörn sett från dig). Citrin bör alltid ingå i kristallnät som handlar om välstånd och pengar.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.