• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Bergkristall, hänge skyddsängel

  • 109 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Hänge med en skyddsängel av bergkristall med en försilvrad hängögla. Kedja ingår ej.

Mått*: ca 2x1 cm

Nyckelord

Healing, kraft, klarhet, manifestering och kontakt med andevärlden.

Information

Bergkristall (klar kvarts) är en av de mest användbara kristaller som finns och en utmärkt helare för alla ändamål. Den förstärker helande energi och stimulerar samtliga chakra. Kristallen är känslomässigt neutral och förstärker det sinnestillstånd man har för stunden.

Användning

Använd den när du vill förstärka något i ditt liv och få större kontakt med ditt högre Jag eller andevärlden. Perfekt för användning i kristallnät och för manifestering av en önskan.

Mer information

Chakra: Samtliga

Egenskap: kraft, klarhet och kvinnlig/manlig energi.

Affirmation: Jag är synkroniserad med universums energi och medveten om tankens kraft.

Kristallnät: Sökare (Tri-/hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & indirekt.

Bergkristall (eller klar kvarts som är dess egentliga namn) är en av de mest användbara kristaller som finns.

Det är en utmärkt allmänhelare för alla ändamål. Det förstärker helande energi och används för att utföra diagnostisk läkning.

Klar kvarts ger klarhet på alla nivåer och är mycket användbar när man vill kommunicera med t.ex. sina guideroch den förstärker mediala förmågor. Den stimulerar samtliga chakra och för både kropp och sinne mot ett upplyst tillstånd.

Kvarts är särskilt effektiv för att lindra kronisk trötthet, artrit, benskador, depression, diabetes, fibromyalgi och tarmproblem för att nämna några. Den stärker både mental och fysisk energi, uthållighet och fysisk styrka.

Klar kvarts är känslomässigt neutral och förstärker det sinnestillstånd man har för stunden vilket kan vara bra att veta. Du bör därför vara extra uppmärksam på dina tankar eftersom det du sänder ut förmedlas av klar kvarts, både på gott och ont.

Använd denna sten när du vill förstärka något i ditt liv, när du vill få kontakt med andevärlden eller skapa en länk till andra världar och när du vill förstärka kontakten med ditt högre jag, din själ. Perfekt för användning i kristallnät och för manifestering av en önskan.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm