• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Turmalinkvarts, armband 4 mm

  • 159 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Elastiskt armband med pärlor av turmalinkvarts. 

Mått* Omkrets ca. 18-19 cm och pärlorna 4-5 mm i diameter.

Nyckelord

Rening, skydd mot negativitet, klarhet, balans och spiritualitet.

Information

Turmalinkvarts balanserar förhållandet mellan Yin och Yang. Stärker den intuitiva och mediala förmågan och fungerar som en andlig dammsugare som renar energifältet och återställer auran. Underlättar astralresor och sinnesfärder till andra dimensioner.

Användning

Använd i kristallnät som handlar om beskydd och personlig utveckling. Den är lätt att programmera och är synnerligen användbar när syftet är manifestering, skydd och rening.

Mer information

Chakra: Samtliga.

Egenskap: Rening, skydd mot negativitet, klarhet, balans, spiritualitet

Affirmation: Jag är fylld av och omgärdad av spirituellt ljus som renar och beskyddar mig.

Harmonierar med: Svart turmalin, klar kvarts (bergkristall), moldavit, charoit, sugilit, svart obsidian, jet och citrin.

Turmalinkvarts balanserar förhållandet mellan Yin och Yang och jordar samtidigt som den har en hög vibration i de övre chakrana. Den skärper det högre medvetandet och stärker den intuitiva och mediala förmågan och är en perfekt partner för den som arbetar inom andlighet och det spirituella. Den gör så att man står fast förankrad i nuet och i den fysiska världen men underlättar samtidigt astralresor och sinnesfärder till andra dimensioner.

Turmalinkvarts renar auran och energier i rum och saker. Den är mycket bra att ha med i kristallnät som handlar om beskydd och personlig utveckling. Den fungerar som en andlig dammsugare som renar energifältet från stagnation och negativ energi och återställer auran till ett tillstånd utan föroreningar.

Turmalinkvarts är lätta att programmera och är synnerligen användbara när syftet är manifestering, skydd och rening. Den både jordar och öppnar sinnet på samma gång och renar, skyddar och stimulerar samtliga energikroppar.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.