• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Rosenkvarts, chipsarmband

  • 69 kr
I lager
Lagersaldo: 28
Dela

Elastiskt chipsarmband av Rosenkvarts. 

Mått* Armbandets omkrets är ca.20 cm och stenarna 5-10 mm.

Information om Rosenkvarts ♡
Rosenkvarts sägs vara en moderlig och kärleksfull kristall som lär öppna upp för sann och äkta kärlek. De sägs lugna stress och linda vid sorg, där den även lär sprida en kärleksfull vibration. Det sägs att denna otroligt kärleksfulla och fina kristall kan användas av barn och unga som känner sig ensamma och oroliga, där kristallens fina energier lär lugna dessa känslor. 

Egenskaper hos Rosenkvarts
♡ Sägs ge omvårdnad
♡ Lär vara fylld med kärlek
♡ Sägs öppna upp för sann och äkta kärlek
♡ Lär verka läkande vid stress och känslomässiga påfrestningar 

Användningsområde för Rosenkvarts
Det sägs att om man bär rosenkvarts när man har svåra och tuffa perioder, att den lär öppna upp hjärtchakrat och stötta dig igenom perioden. Att använda rosenkvarts i ett armband sägs dra till sig kärlek, stärka kärlek i ett förhållande och läka kärlekssorg. Den lär även lindra stress och oroliga känslor.  
Om du önskar göra ditt eget kristallvatten och kristallelixir rekommenderar vi att använda våra trumlade rosenkvarts, de går att använda både direkt och indirekt. 

Chakra: Hjärta

Egenskaper: Kärlek, känslomässig läkning, omvårdnad, lär lindra stress och öppna upp för andlig kontakt

Affirmation: “Jag öppnar mitt hjärta för att ge och ta emot kärlekens energi”.

Harmonierar med: Rodonit, rosa kalcit, rosa turmalin, rodokrosit, morganit, smaragd, granat, skolecit, prenakit och natrolit

Rosenkvarts lär stärka bandet mellan förälder och barn, och kan användas under hela graviditeten. 

Rosenkvarts lär vara ett milt afrodisiakum som öppnar för sann kärlek, ömhet och sensualitet. Den sägs lugna stress efter trauman och kriser och hjälper den som går igenom livskriser i olika stadier. Den lär även stärka förmågan att känna empati, känslighet och acceptans för nödvändiga förändringar.

Rosenkvarts sägs vara en sten för ovillkorlig kärlek och där den kan hjälpa till vid fertilitetsproblem. Rosenkvarts tillsammans med andra stenar av liknande egenskaper lär öka den totala kraften och healingen. Där rosenkvarts även lär hjälpa kroppen med dess läkningsprocess efter en förlossning och graviditet. Bär gärna armbandet under hela perioden vid önskad graviditet, under graviditet, förlossning och efter, då de lär hjälpa och stötta dig i dessa stadier. 

Ladda & rena ditt armband av Rosenkvarts ☾
Du kan ladda ditt armband i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena ditt armband med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera.