• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Lavasten, armband 6 mm

  • 69 kr
I lager
Lagersaldo: 32
Dela

Elastiskt armband med stenar av Basalt som är ett magmatiskt vulkaniskt mineral som kallas lavasten. 

Mått* Armbandets omkrets ca. 18-19 cm och stenarna 6-7 mm i diameter.

Nyckelord

Positiv energi, styrka, mod, dämpar ångest och främjar förändringar.

Information

Lavasten rensar auran från negativitet. Detta är en sten för den som upplever ångest och depression eftersom den lättar upp ett mörkt sinne och tillåter dig att se ljuset i tunneln. En sten för styrka och mod som möjliggör stabilitet vid förändringar i ditt liv.

Användning

Använd Lavasten för att skingra negativitet när du upplever mörka moln som tar över ditt naturligt soliga jag. Bär den på dig för att smidigare ta dig igenom perioder av förändringar.

Mer information

Primärt chakra: Baschakra

Sekundärt chakra: Kronchakra

Egenskap: avlägsnar mörk energi, positiv energi, styrka, mod, dämpr ångest.

Affirmation: Positiva möjligheter öppnar sig framför mig.

Kristallnät: Ingen specifik roll.

Kristallelixir: Endast indirekt

Basalt är en effektiv stämningsstabilisator som rensar aura för negativitet. När du känner mörka moln som tar över ditt naturligt soliga jag så sätt dig med två lavastenar i en tyst meditation och låt den rensa bort all mörk energi. Detta är en sten för den som upplever ångest och depression eftersom den lättar upp ett mörkt sinne och låter dig se ljuset i tunneln.

Basalt har samma förmåga som kvarts att förstärka och överföra energi. Det är en sten för styrka och mod, som möjliggör stabilitet genom förändringar i ditt liv. Om du går igenom många skiften och förändringar i ditt liv hjälper basalt dig igenom.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.