• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Larimar, chipsarmband

  • 159 kr
I lager
Lagersaldo: 23
Dela

Elastiskt chipsarmband av larimar som är en blå variant av Pektolit. 

Mått* Armbandets omkrets ca. 18 cm och stenarna ca. 5-9 mm.

Nyckelord

Lugn, lindrar stress, positiv livssyn, klar kommunikation och balans.

Information

Larimar är en sten som hjälper dig att använda din kraft och kunskap klokt och att tala från hjärtat med klarhet och tydlighet. Den lindrar både stress, apati och depression samt ger en positiv syn på livet och på andra, i synnerhet de som är väldigt kritiska.

Användning

Meditera med den dagligen över hjärtat, halschakrat eller tredje ögat tills du känner att du återfått balans. Bär den på dig för att få klarhet i livet och se de saker som behöver förändras.

Mer information

Chakra: Hals

Egenskap: lugn, lindrar stress, positiv livssyn, balans.

Affirmation: Jag är lugn och omfamnar förändringar som kommer i min väg.

Harmonierar med: Kuprit, Rubin, Penakit, Natrolit, Krysokolla, Aqua Aura, Turkos.

Kristallnät: Barriär (Triklin)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Larimar är en blå variant av Pektolit.

Larimar är en sten som hjälper dig att använda kraft och kunskap klokt och hjälper dig tala med sanning från hjärtat klart och tydligt.

Det är en lugnande sten som lindrar både stress, apati och depression. Meditera med den dagligen över hjärtat, halschakrat eller tredje ögat tills du känner att du återfått balans.

Larimar ger en positiv syn på livet och på andra, i synnerhet de som tenderar att vara väldigt kritiska mot andra. Den ger klarhet åt livet här och nu och hjälper dig se de saker som behöver förändras.

Kul att veta: Miguel Méndez identifierade stenen i Dominikanska Republiken år 1974. Han namngav den efter sin dotter Larissa, kombinerat med det spanska namnet för "hav", mar, eftersom lokalbefolkningen trodde att stenen kom från havet.