• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Lapis Lazuli, chipsarmband

  • 69 kr
I lager
Lagersaldo: 115
Dela

Elastiskt armband med nuggets av Lapis Lazuli. 

Mått* Armbandets omkrets är ca.20 cm och stenarna 5-10 mm.

Nyckelord

Inre seende, sanningsenlig kommunikation, styrka och gudinneenergier.

Information

Lapis Lazuli är en kraftfull kristall för att förbättra intellektuell förmåga. Den stimulerar törsten efter kunskap, sanning, förståelse, och underlättar lärandeprocessen. Utmärkt för att förbättra minnet. Stärker ärlighet, både i det talade och det skrivna ordet.

Användning

Använd den för alla former av djup kommunikation samt som komponent i kristallnät och magipåsar för framgång, pengar och inre styrka. Ger en känsla av värdighet, vitalitet och kraftfullhet.

Mer information

Lapis Lazuli är en mix av lazurit, pyrit och kalcit.

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Tredje öga

Egenskap: Inre seende, sanningsenlig kommunikation, främjar ädla egenskaper och kvinnlig styrka, kontakt med gudinneenergier.

Affirmation: Jag hävdar mitt högsta jags suveränitet och kraft och jag anpassar mig med min högsta sanning

Kristallnät: Väktare (eftersom de oftast innehåller mest Lazurit som är monoklin)

Kristallelixir: Endast indirekt

Lapis är en utmärkt sten för personer i chefspositioner, journalister och psykologer eftersom den stimulerar visdom och gott omdöme. Det stärker förmågan att analysera intellektuellt och hjälper vid problemlösning och att hitta nya tankesätt och idéer.

Lapis Lazuli är en kraftfull kristall för att aktivera de högre sinnena och förbättra intellektuell förmåga. Det stimulerar lusten efter kunskap, sanning och förståelse, och underlättar lärandeprocessen. Det är utmärkt för att förbättra minnet.

Lapis Lazuli stärker andlighetens ärlighet, och i det talade och skrivna ordet. Använd den för alla former av djup kommunikation. Det är också en sten för vänskap och ger harmoni i relationer.

Den främjar framgångar och erkännande och är en stor hjälpare för dig som driver eget företag och en självklar komponent i kristallnät för framgång och pengar.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.