• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Fluorit, armband 4 mm

  • 199 kr
I lager
Lagersaldo: 25
Dela

Elastiskt armband med stenar av fluorit i blandade färger. 

Mått* Armbandets omkrets ca. 18-19 cm och stenarna ca. 4-5 mm i diameter.

Nyckelord

Mental styrka, rening, koncentration, missbruk och läkning av hjärtesorg.

Information

Fluorit ökar koncentrationen och skärper sinnet. Den läker ett brustet hjärta och ger den emotionella kroppen en förståelse för tidigare händelser i det undermedvetna som hindrar hjärtat och sinnet från
att acceptera det som sker. Stimulerar logiska tankeprocesser.

Användning

Bär den på dig när du behöver samordna dina fysiska och mentala förmågor inför viktiga test, möten eller tävlingar eller för att läka emotionella trauman.

Mer information

Chakra: Beror lite på färg men övergripande hjärtchakra, tredje öga och kronchakra.

Egenskap: Mental styrka, beslutsfattande, rening, ökad koncentration, missbruk, läker brustet hjärta.

Kristallnät: Stärkare (Kubisk)

Kristallelixir: Endast indirekt

Fluorit ökar koncentrationsförmågan och skärper sinnet. Den stabiliserar och renar negativ energi från auran och chakrana. Den läker ett brustet hjärta och ger den emotionella kroppen en förståelse för tidigare händelser i det undermedvetna som hindrar hjärtat och sinnet från att acceptera det som sker.

Den frigör missbrukarens slaveri och läker emotionella trauman som ger bränsle åt missbruket och harmoniserar hjärtat med sinnet. Fluorit förbinder sinnet med själen och stimulerar den logiska tankeprocessen. Under natten skyddar den mot mardrömmar och hindrar väsen som försöker penetrera dina drömmar från att nå dig.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.