• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Akvamarin, armband 4 mm

  • 189 kr
I lager
Lagersaldo: 20
Dela

Elastiskt armband med stenar av akvamarin. 

Mått* Armbandets omkrets ca. 19 cm och pärlorna 4,5 mm i diameter.

Nyckelord

Andlig kommunikation, stresslindring, andlighet och klärvoajans.

Information

Akvamarin hjälper till att övervinna rädslan att tala inför publik eller att leda en presentation. Den främjar ett rättvist beteende och leder mot kompromisser i förhandlingar. Öppnar även upp för andlig kommunikation och klärvoajans. 

Användning

Bär stenen på dig om du ska hålla ett tal eller inför ett viktigt möte. Använd i magipåsar för att balansera halschakrat eller i kristallnät för att lindra rädslor och/eller stärka kommunikationsförmågan.

Mer information

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Hjärtchakra

Egenskap: Kommunikation, lugnande, kompromiss, konfliktlösande.

Affirmation: Jag uttrycker min sanning med en lugn klarhet.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Akvamarin hjälper dig att övervinna rädslor inför att tala och den är synnerligen hjälpsam för lärare och för den som ska tala inför publik eller leda en presentation. Den hjälper dig formulera dig från ett högre medvetande och att formulera dig med tydlighet och övertygelse.

Den hjälper dig också att hålla tillbaka ilska i pressade situationer så att du kan uttrycka dina känslor och dina åsikter på ett konstruktivt och balanserat sätt.

Akvamarin stärker medkänslan för andra individer, den främjar måttlighet och att ta ansvar för sina handlingar. Den hjälper dömande människor att vara mer toleranta och hjälper den som är överväldigad av ansvar att finna ordning i kaoset.

Den främjar ett rättvist beteende och leder mot kompromisser i förhandlingar. Den ger tyst mod och tydliga motiverade ord i konfrontationssituationer. I ett kärleksförhållande hjälper den två individer med olika livsstil att leva tillsammans i harmoni.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.