• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Super Seven, halvtrumlade kristaller

  • 39 kr

I lager
Dela

Fantastiskt fina kristaller av Super Seven, kallas också Melodystone och Super 7. Dessa kristaller har trumlats litegrann så att alla vassa kanter är sammetslena och sköna att hålla i handen.

Nyckelord

Andlig medvetenhet, växande, personligt växande och spiritualitet.

Information

Super Seven har fått sitt namn eftersom den består av sju olika sorters kvarts; bergkristall (klar kvarts), Ametist, Rutilkvarts, Rökkvarts, Cacoxenit, Goethit och Lepidokrokit.

Dessa 7 mineraler lär tillsammans skapa energier på en frekvens som underlättar andlig tillväxt på alla nivåer. De fungerar som en korridor till det undermedvetna för att hjälpa dig att komma ihåg varför du är här, vad din roll är och hur du kan leva upp till detta ändamål i allra högsta grad. Super Seven hjälper till medvetenhet, tillväxt och påverkar alla chakran.

Användning

Bär kristallen på dig för att stärka din dagliga kontakt med ditt undermedvetna. Meditera med den för att hitta meningen med livet och din plats i detta liv.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.