• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Polykrom Jaspis, touchstone

  • 159 kr

I lager
Dela

Sköna touchstones av polykrom jaspis från Madagaskar. Kallas också meditationssten och handsten. 

Nyckelord

Stress, livsresa, jordning, anpassning, möjligheter, intuition.

Information

Polykrom jaspis aktiverar din inre balans och att anpassa dig till den miljö eller situation du befinner dig i för stunden. Den minskar stress som uppstår ur plötsliga förändringar och situationer du inte kan kontrollera och hjälper dig tänka rationellt och konstruktivt.

Användning

Bra för dig som ännu inte hittat ditt syfte i livet som hjälper dig som är osäker på din livsresa och din spirituella  destination. Meditera med den dagligen och låt din intuition leda dig. 

Mer information

Polykrom jaspis kallas ibland också ökenjaspis

Chakra: Baschakra

Zodiak: Lejonet

Element: Eld

Kristallfamilj: Trigonala

Polykrom jaspis förkroppsligar det egna jaget och aktiverar din inre balans och att anpassa dig till den miljö eller situation du befinner dig i för stunden. Den minskar stress som uppstår ur plötsliga förändringar och situationer du inte kan kontrollera och hjälper dig tänka rationellt och konstruktivt.

Polykrom jaspis hjälper dig som är osäker på din livsresa och din spirituella destination genom att hjälpa dig se bortom alla distraktioner och identifiera målet så att din inre röst kan leda dig rätt. En väldigt bra sten för dig som ännu inte hittat ditt syfte i livet. Meditera med den dagligen och låt din intuition leda dig.

Stenen ger dig tillgång till jordens forntida energi och att verkligen jorda dig och bli ett med moder jord. Genom att meditera med den kanaliseras vårdande vibrationer som lyfter din vibrationsnivå och påminner dig om att allt är möjligt och att du är din egen skapare.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.