• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Polykrom Jaspis, hjärtan

  • 359 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Bulliga hjärtan av polykrom jaspis från Madagaskar.

Mått* ca.8x7 cm

Nyckelord

Stress, livsresa, jordning, anpassning, möjligheter, intuition.

Information

Polykrom jaspis aktiverar din inre balans och att anpassa dig till den miljö eller situation du befinner dig i för stunden. Den minskar stress som uppstår ur plötsliga förändringar och situationer du inte kan kontrollera och hjälper dig tänka rationellt och konstruktivt.

Användning

Bra för dig som ännu inte hittat ditt syfte i livet som hjälper dig som är osäker på din livsresa och din spirituella  destination. Meditera med den dagligen och låt din intuition leda dig. 

Mer information

Polykrom jaspis kallas ibland också ökenjaspis

Chakra: Baschakra

Zodiak: Lejonet

Element: Eld

Kristallfamilj: Trigonala

Polykrom jaspis förkroppsligar det egna jaget och aktiverar din inre balans och att anpassa dig till den miljö eller situation du befinner dig i för stunden. Den minskar stress som uppstår ur plötsliga förändringar och situationer du inte kan kontrollera och hjälper dig tänka rationellt och konstruktivt.

Polykrom jaspis hjälper dig som är osäker på din livsresa och din spirituella destination genom att hjälpa dig se bortom alla distraktioner och identifiera målet så att din inre röst kan leda dig rätt. En väldigt bra sten för dig som ännu inte hittat ditt syfte i livet. Meditera med den dagligen och låt din intuition leda dig.

Stenen ger dig tillgång till jordens forntida energi och att verkligen jorda dig och bli ett med moder jord. Genom att meditera med den kanaliseras vårdande vibrationer som lyfter din vibrationsnivå och påminner dig om att allt är möjligt och att du är din egen skapare.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.