• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Unakit, trumlade stenar

  • 29 kr
I lager
Lagersaldo: 82
Dela

Trumlade stenar av unakit. 

Mått*: 2-3 cm

Nyckelord

Reproduktionssystem, regression, balans, trauma och återhämtning.

Information

Unakit balanserar de emotionella och andliga kropparna och frisätter blockeringar i energifältet. Den hjälper dig att gå vidare från gamla övertygelser som inte längre hjälper dig. Vidgar ditt seende så att du kan få inblick i budskap från andra världar.

Användning

Använd vid regressionsresor då den ger förståelse av tidigare händelser eller placera på arbetsplatsen eller i hemmet för att skapa en harmonisk miljö.

Mer information

Chakra: Hjärta

Egenskap: reproduktionssystem, regression, balans, trauma, återhämtning.

Affirmation: Jag får andlig vägledning och frodas

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Unakit är ett slags granit bestående främst av rosa fältspat, klar kvarts och epidot. Sammansättningen ger den flera olika roller i ett kristallnät, men mestadels är den monoklin.

Unakit balanserar de emotionella och andliga kropparna och frisätter blockeringar i energifältet. Den hjälper dig vidga ditt seende så att du kan få inblick från högre världar och andra energiplan.

Den hjälper oss att gå vidare från gamla övertygelser från det förflutna som inte längre gynnar dig. Det är en bra sten för regressionsresor eftersom den ger förståelse av tidigare händelser och den roll de spelar in i nuvarande reinkarnation.

Unakit har en lugnande effekt och är bra för att skapa en lugn miljö på arbetsplatsen eller i hemmet genom att den genomsyrar sin omgivning med kärlek och harmoni.

Fysiskt stärker unakit reproduktionssystemet och hjälper under graviditeten och för en hälsosam utveckling av fostret. Bär den i ett halsband strax under hjärthöjd. Stenen hjälper också vid återhämtning från trauma eller allvarliga sjukdomar genom att den hjälper cellerna att minnas tillståndet av fullkomlig hälsa.

Unakit hjälper två att bli tre. Den balanserar fortplantningsförmågan och hjälper vid förlossningen men också under hela graviditeten. Den stimulerar en stark och hälsosam graviditet och balanserar dessutom känslorna.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.