• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Grön Turmalin, rå stenar

  • 199 kr

I lager
Dela

Rå stenar av grön turmalin

Nyckelord

Healing, styrka, vitalitet, helhet, framgång, överflöd, lycka och välstånd.

Information

Grön turmalin attraherar överflöd, lycka, framgång och välstånd. Den ökar kreativiteten och är användbar när man vill manifestera mål. Stenen bär på växtrikets energi, bidrar till läkning av och stärker växtligheten i trädgården samt kontakt med de som bor där.

Användning

Använd gärna i magipåsar tillsammans med örter då kristallen stärker örternas verkan samt i kristallnät för överflöd i olika former. En utmärkt kristall i kristallnät för nyföretagare.

Mer information

Chakra: Hjärta

Egenskap: Healing, styrka, vitalitet, helhet, framgång, överflöd, lycka, välstånd.

Affirmation: Jag är hel, vibrerande och levande. Jag är ett kraftpaket av positiva energier.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Grön turmalin attraherar lycka, framgång, överflöd och välstånd. Den ökar kreativiteten och är användbar när man vill skapa nya mål och manifestera dem. Det är en bra kristall i kristallnät för nyföretagare.

Grön Turmalin bär växtrikets energi, och bidrar till läkning av växter och stärker växtligheten i trädgårdar. Den är synnerligen bra i magipåsar tillsammans med öret då den stärker örternas verkan.

Grön turmalin hjälper till att övervinna känslomässiga problem som är förknippade med en fadersfigur eller andra auktoritära personer.

Den skyddar under rituellt arbete vilket gör den en bra följeslagare för bland annat shamaner.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.