• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Tigeröga, trumlade stenar

  • 29 kr

I lager
Dela

Trumlade stenar av tigeröga för styrka och bättre självkänsla. Bär den på dig för att hämta kraft eller för att stärka självkontrollen. Använd som talisman om du agerar medlare eller går igenom svåra förhandlingar. Bär för att våga och utmana dig själv. Hjälper dig att utvecklas och att våga släppa loss och utmana gränser. Tigeröga hjälper till att övervinna rädslor, utmana konstnärliga och kreativa talanger, att stärka fysiska förmågor och får dig till att våga prova nya saker. 

  • Balans mellan polariteter
  • Vitalitet
  • Styrka
  • Problemlösning
  • Rättvisa vid tvister
  • Övervinna rädslor
  • Kreativitet

Nyckelord 

Balans mellan polariteter, vitalitet, styrka, rättvisa och problemlösning. 

Information 

Tigeröga hjälper dig att utvecklas och att våga släppa loss och utmana gränser. Den hjälper till att övervinna rädslor, utmana konstnärliga och kreativa talanger, att stärka fysiska förmågor och får dig till att våga prova nya saker. 

Användning 

Bär den på dig för att hämta kraft eller för att stärka självkontrollen. Använd som talisman om du agerar medlare eller går igenom svåra förhandlingar. Bär för att våga och utmana dig själv.

Mer information

Ursprung: Sydafrika

Primärt chakra: Solar plexus

Sekundärt chakra: Navel & tredje öga

Affirmation: Jag handlar med självförtroende, klarhet, rättvisa, entusiasm och styrka.

Ängel: ÄÄ Uriel

Stjärntecken: Tvillingarna, Lejonet, Vågen och Stenbocken.

Kristallnät: Sökare (Tri-/Hexagonal)

Kristallelixir: Endast indirekt (guldtrådarna i stenen kan innehålla spårmängder av asbest)

Mohrs hårdhet: 7

Tigeröga bildas när kvarts bildas över befintlig blågrå krokidolit och ersätter den så småningom helt. Krocidolit är en typ av asbestmineral, vilket innebär att dess sammansättning består av fina, täta fibrer. Dessa fibrer bildas i en parallell men ändå vågig orientering som ger den vackra effekt som är så karekteristisk för stenen. Under processen löses järnet i krokidoliten och fläckar kvartset, vilket ger den gyllengulbruna färgen.

Tigeröga hjälper dig att övervinna rädslor, utmana konstnärliga och kreativa talanger, fysiska förmågor och att prova något nytt. Används för att övervinna rädsla under tentor, tävlingar, viktiga möten och offentliga framträdanden. Skyddar mot andras negativa intentioner, skärper sinnena och hjälper dig att uppmärksamma detaljer. Den hjälper dig att få överblick över situationer och hjälper när saker händer för snabbt.

Den stärker självkontrollen och minskar längtan efter fel mat och minskar behovet av överkonsumtion av mat, cigaretter, alkohol mm. Den minskar ångest orsakad av ensamhet och otillräcklighet och stärker förmågan att uthärda genom lång tid.

Skapar balans och lugnar spänningar inom familjer och relationer där meningsskiljaktigheter. Den ger harmoni mellan människor med olika övertygelser, religiösa övertygelser och tillvägagångssätt och hjälper båda parter att hitta en gemensam grund. Det är en fantastisk talisman för professionella medlare och andra som går igenom svåra förhandlingar.

Tigeröga stärker de manliga energierna och lär hjälpa män som har fertilitetsproblem, både fysiska och psykiska. Den sägs stimulera både testiklar och öka spermieproduktionen och livskraften hos spermierna.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.