• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Solsten, massagestav

  • 349 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Massagestavar av solsten.

Mått*: ca 12x2,5 cm

Nyckelord

Överflöd, trygghet, befodran, manifestering, välstånd och vitalitet.

Information

Solsten är en sten som höjer energin för överflöd. Den attraherar berömmelse och välstånd och är en bra sten för den som vill öka sin position på arbetsplatsen för möjligheter till befordran. Solsten lindrar även stress och rädslor för att bli övergiven.

Användning

Använd för att bjuda in och ta emot det du önskar dig och det som kommer till dig. Bär den på dig och slappna av, trygg i vetskapen om att solen alltid är med dig.

Mer information

Primärt chakra: Navelchakra

Sekundärt chakra: Solar plexus

Egenskap: Styrka, ledarskap, överflöd, oberoende.

Affirmation: Jag är en sann ledare som tar och ger ovillkorligt ledarskap.

Kristallnät: Barriär (Triklinisk)

Kristallelixir: Endast indirekt

Solsten är en sten som höjer energin för överflöd. Den främjar oberoende och originalitet och hjälper den som söker sin talang. Solsten ökar vitaliteten och får dig att känna dig levande och entusiastisk.

Solsten attraherar berömmelse och välstånd och är en bra sten för den som vill öka sin position på arbetsplatsen för möjligheter till befordran. Den är perfekt för egenföretagare, i synnerhet vid marknadsföring. Ladda ditt marknadsföringsmaterial och andra viktiga dokument med en solsten för att höja attraktionskraften.

Solsten är en källa till styrka, speciellt om du tenderar att bli känslomässigt beroende av andra eller om du plötsligt har förlorat en partner. Den lindrar stress och rädslor för att bli övergiven och den är en trygg partner för den som är rädd för mörker. Bär den på dig trygg i vetskapen om att solen alltid är med dig.

Solsten hjälper dig att bjuda in och ta emot det du önskar dig och det som kommer till dig.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.