• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Sodalit, rå stenar

  • 49 kr
I lager
Lagersaldo: 31
Dela

Trumlade stenar av Sodalit. 

Mått*: Ca 4-5 cm

Nyckelord

Intuition, självförtroende, andligt växande, stress och balans.

Information

Sodalit hjälper uppvaknandeprocessen genom att stimulera tallkottkörteln och tredje ögat. Det är en sten för självacceptans och självförtroende som hjälper i självvärderingsfrågor och för att uppnå känslomässig balans.

Användning

För den som klättrar på karriärstegen kan sodalit hjälpa genom att den förstärka förmågan att uttrycka dig både verbalt, logiskt och intuitivt.

Mer information

Chakra: Hals och tredje öga.

Egenskap: Intuition, självförtroende, andligt växande, stress, balans.

Affirmation: Mitt logiska sinne och min intuition är i samspel och vägleder mig framåt.

Kristallnät: Stärkare (Kubisk)

Kristallelixir: Endast indirekt

Sodalit hjälper uppvaknandeprocessen genom att stimulera tallkottkörteln och tredje ögat. Det är en sten för självacceptans och självförtroende och hjälper i självvärderingsfrågor och för att uppnå känslomässig balans.

Sodalit hjälper dig att vara ärlig mot dig själv och att stå för det du tror på och för dina övertygelser. Den hjälper dig i frigörelseprocesser av det som håller dig tillbaka och att frigöra gamla inlärda mönster som inte längre gagnar dig.

För den som klättrar på karriärstegen kan Sodalit hjälpa genom att den förstärker din förmåga att uttrycka dig både verbalt, logiskt och intuitivt.

Den sägs eliminera elektromagnetisk strålning och lindra ångest och panikattacker samt fobier. Den sägs också stärka immunförsvaret och balansera ämnesomsätningen. Har du svårt att varva ner och somna på kvällen kan det hjälpa att placera en Sodalit över tredje ögat en stund innan du ska somna.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.