• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Snökvarts, ljuslykta

  • 499 kr
I lager
Lagersaldo: 3
Dela

Ljuslykta av Snökvarts för värmeljus. Kallas också Mjölkkvarts och Vit kvarts. 

Mått*: ca 10-12 cm

Information om Snökvarts ♡
Snökvarts sägs vara en sten som bringar god lycka och tur, och lär vara bra för den som vill säkra sig en lycklig framtid. Det sägs vara sten med mycket kvinnlig energi (yin) som kan föra in harmoni och lugn och justera hormonbalansen.

Egenskaper hos Snökvarts
♡ Sägs ha kvinnlig energi, yin-energi
♡ Lär vara immunstärkande
♡ Kan ge lycka, tur och lär skapa harmoni

Användningsområde för Snökvarts
Den lär hjälpa dig som studerar, driver eget och som arbetar med ”sinnet” att genomföra och slutföra dina projekt. Det sägs vara sten för välstånd och lycka, men även hormonbalanserande och kan därför gärna finnas i din närhet för att få ta del av dessa fina egenskaper. Hormonbalansen kan behöva extra stöttning i övergångar, klimakteriet och hormonella obalanser av menstruation med mera. 

Chakra: Samtliga.

Affirmation: “Jag är fylld av gudomlig visdom och sinnesro”.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Snökvarts lär ha en mildare och mjukare vibration än klar kvarts och är en sten som kan bringa god lycka och tur. Det sägs vara en sten med mycket kvinnlig energi, yin och är en sten som lär föra in harmoni och lugn.

Snökvarts sägs stärka immunförsvaret och är läkande för hela auran, den lär stimulera kalciumupptaget och stärka ben, tänder och benmärg. Eftersom den är vit innehåller den hela färgspektrat och lär stimulerar samtliga chakra och hela auran.

Nordamerikas urinvånare tillskrev snökvarts under den snöiga vinterperioden och snömånen som infaller under januari/februari.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.