• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Shiva Lingam, avlånga ägg

  • 39 kr

I lager
Dela

Avlånga ägg av Shiva Lingam.

Nyckelord

Identitet, ytterligheter, balans, självacceptans och polaritet.

Information

Shiva Lingam representerar början på skapelse och är fysiska manifestationer av gudomliga energier. De hjälper till att förstå polära energier så att man kan se den enande kraft som finns bakom dem. På så sätt hjälper de att läka och förena ytterligheterna i Jaget.

Användning

Använd den för att skapa balans och självacceptans. Den är till stor hjälp för de som ännu inte hittat sin identitet och de som kämpar med sin könstillhörighet. Hjälper även de som längtar efter barn.

Mer information

Affirmaton: Jag överlämnar mig själv till det Gudomliga med fullständig tillit och hängivenhet och jag ber om att bli förnyad och upplyst.

Shiva Lingam representerar början på skapelse och är fysiska manifestationer av gudomliga energier. De hjälper till att förstå polära energier så att man kan se den enande kraft som finns bakom dem. På så sätt hjälper de läka och förena ytterligheterna i Jaget.  Använd dem för att skapa balans och självacceptans. Den är till stor hjälp för de som ännu inte hittat sin identitet och de som kämpar med sin könstillhörighet. Hjälper när du behöver acceptera skillnaderna hos andra.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.