• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Shattuckit, trumlade stenar

  • 59 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Trumlade stenar av Shattuckit.

Mått*: 

Nyckelord

Frigörelse, sanning, acceptans, intuition, renar och frigör chakrana.

Information

Shattuckit ger dig en paus för reflektion och vägleder dig mot rätt beslut. Ger mod att möta och konfrontera gamla hjärnspöken, frigör energibarriärer som samlats i chakrana och auran så att ny energi kan flöda. Den lär dig att leva i sanning för att lära sanning.

Användning

Placera över halschakrat eller tredje ögat för att hitta modet att möta och konfrontera gamla sår så att du kan förlåta och gå vidare. Bär den på dig för att frigöra energiflödet i dina chakra och aura.

Mer information

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Hjärtchakra & tredje öga.

Egenskap: frigörelse, sanning, acceptans, intuition.

Affirmation: Jag vägleds av själen, anden och universums ljus.

Kristallnät: Fördrivare (Ortorombisk)

Kristallelixir: Endast indirekt.

Shattuckit ger dig en paus för reflektion och vägleder dig mot rätt beslut. Den ger dig modet att möta och konfrontera gamla hjärnspöken och sår så att du kan förlåta och gå vidare.

Den frigör energibarriärer som samlats i dina chakran och i din aura så att ny energi kan flöda och spola bort de känslor och trauman som täppt igen.

Shattuckit synkroniserar halschakrat och tredje ögat och hjälper dig acceptera de sanningar som du har förnekat. Detta gör att du kan låsa upp för det du begravt och mentalt eller/och verbalt uttrycka det som tynger dig. Den lär dig att leva i sanning för att lära sanning.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.