• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

New Jade, platta stenar

  • 89 kr

I lager
Dela

Platta meditationsstenar av new Jade som egentligen är en serpentin och inte en jade. 

Nyckelord

Balans, regression, kundalini, mediala förmågor och inre seende.

Information

New Jade balanserar känslorna och hjälper dig ta kontroll över ditt liv. Den lindrar ångest och ger en positiv syn på framtiden och hjälper dig släppa rädslor för förändringar som håller dig tillbaka. Aktiverar kundalini och lindrar missbruk och överkonsumtion.

Användning

Bra vid meditationer när man vill söka djupare inåt eftersom den aktiverar inre seende och mediala förmågor. Användbar vid regressionsresor för att försöka förstå gammal karma.

Mer information

Chakra: Samtliga

New jade är en serpentin med väldigt mjuk och fin energi. Den balanserar känslorna och hjälper dig ta kontroll över ditt liv. Den lindrar ångest och ger en positiv syn på framtiden och hjälper dig släppa rädslor för förändringar som håller en tillbaka.spir

Den är bra vid meditationer när man vill söka djupare inåt eftersom den aktiverar inre seende och mediala förmågor. Den är också användbar vid regressionsresor för att söka tidigare liv och tidigare minnen och försöka förstå gammal karma.

Den sägs ha renande och avgiftande egenskaper och lär lindra missbruk och abstinens. Den lär reglera cellförnyelse och rena blockerade energiknutar längs kundalinikanalen.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm