• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Septarian Drakstenar, touchstone

  • 139 kr
I lager
Lagersaldo: 107
Dela

Polerad touchstone av Septarian Draksten från Madagaskar.

Mått*: ca 4 cm

Nyckelord

Jordning, manifestering, beslutsamhet, självförtroende och livsglädje.

Information

Septarian är mycket användbara talismaner för mentala och andliga problem och hjälper dig att befria dig från det som binder dig. Jordar, skänker energi och livsglädje. Den ger självförtroende och stärker känslan av att höra hemma någonstans och ger tillhörighet.

Användning

Använd Septarian för att stärka beslutsamhet, drivkraft och för att manifestera dina materiella önskemål med självsäkerhet. Bär den på dig för jordning, energi och livslust.

Mer information

Chakra: Baschakra

Affirmation: Jag manifesterar med beslutsamhet i synkroniserad harmoni.

Egenskap: Jordning, manifestering, beslutsamhet, självförtroende, livsglädje.

Kristallnät: Fördrivare (Ortorombisk) och Sökare (Tri-/Hexagonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Septarian är en blandning av Aragonit, Kalcit och Kalksten. Namnet Septarian kommer från det latinska ordet "septem", vilket betyder sju, eftersom det verkar bilda i sjusidiga mönster. Det gula färgade materialet är kalcit, det bruna är Aragonit, och det yttre grå är kalksten. Energin är ren och jordande.

Septarian är mycket användbara talismaner för mentala och andliga problem och hjälper dig att befria dig från det som binder dig.  Den jordar och skänker energi och livsglädje.

Den har en stark jordenergi och symboliserar hur olikheter kan passa ihop i en synkroniserad harmoni. Den ger självförtroende och stärker självkänslan och känslan av tillhörighet.

Septarian är en sten som ger dig beslutsamhet och drivkraft för att manifestera dina materiella önskemål i detta liv.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm. Dessa stenar har små naturliga sprickor och grottor i ytan.