• Fri frakt inom Sverige över 499 kr, annars 39 kr.

Vit Selenit, rund platta

  • 129 kr

Polerad rund platta av selenit. Passar att använda för att ladda andra kristaller på eller som underlag för ett ljus, ett glas eller för favoritkristallen.

I lager
Lagersaldo: 2
Dela

Polerad rund platta av selenit. Passar att använda för att ladda andra kristaller på eller som underlag för ett ljus, ett glas eller för favoritkristallen. 

Mått*: ca 8,5 cm 

Nyckelord

Andlig aktivering, kommunikation med högre jag, guider och änglar.

Information

Selenit har en hög vibration och underlättar kontakt med högfrekventa varelser som änglar och guider. Den hjälper dig att kommunicera med ditt högre jag, öppnar och renar kronchakrat och möjliggör en klar och tydlig kommunikation med ljusbärarna.

Användning

Genom att meditera med en selenit kan du öppna upp för kommunikation med guider och änglar på högre energinivåer. Använd också för att ladda och rena andra kristaller.

Mer information

Primärt chakra: Kronchakra 

Sekundärt chakra: Tredje ögat, själsstjärnan och Stellar Gateway.

Egenskap: Andlig aktivering, kommunikation med ditt högre jag, guider och änglar

Affirmation: Jag förenas med mitt högre jag och bejakar mitt andliga uppvaknande

Harmonierar med: Rosa selenit, Zinsit, Moldavit, Danburit, Petalit, Natrolit, Skolecit, Tektit och Andekvarts.

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Endast indirekt

Selenit har en hög vibration och underlättar kontakten med högfrekventa varelser som änglar och guider. Den hjälper dig också att kommunicera med ditt högre jag, själen som är den ljusvarelse du är bortom ditt ego och som finns inom dig.

Selenit öppnar dörrarna till dina eteriska chakran och släpper in det eteriska ljuset in i ditt energifält. Den öppnar och renar kronchakrat och möjliggör en klar och tydlig kommunikation med ljusbärarna.

Den renar blockeringar i auran och är mycket användbara när man vill rikta energi i kristallhelande syfte. Genom att meditera med en selenit kan man öppna upp för kommunikation med guider och änglar på högre energinivåer. Placera den då gärna på tredje ögat när du söker kontakt.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm. Bör ej utsättas för vatten.