• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Blå Safir, rå stenar

  • 29 kr
I lager
Lagersaldo: 25
Dela

Naturliga rå stenar av blå safir från Madagaskar. Safir är den blå varianten av mineralet Korund som också kallas Harmofan.

Mått*: ca. 5 mm

Nyckelord

Medvetenhet, självdisciplin, livsglädje, lojalitet och engagemang

Information

Blå Safir upprätthåller livskraften och drar till sig glädje och inre visdom. Den fördjupar intuitionen, stärker självuttryck, kommunikation, samt främjar lojalitet, engagemang och trohet. Ett bra verktyg för de som utövar Reiki och liknande healing.

Användning

Använd den för att fördjupa intuitionen, vid astralresor, kanalisering och drömtydning för att bättre minnas och bearbeta informationen du tar emot.

Mer information

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Kronchakra och Tredje ögat

Egenskap: Medvenhet, självdisciplin, livsglädje, lojalitet, engagemang.

Affirmation: Jag inspireras av Anden och talar med visdom.

Kristallnät: Sökare (Trigonall)

Kristallelixir: Endast indirekt

Blå Safir upprätthåller livskraften och drar till sig glädje och inre visdom. Den hjälper dig öppna sinnet för allt det vackra som finns omkring dig. Den aktiverar sinnet och fördjupar intuitionen och är en bra sten att använda vid astralresor, kanalisering och drömtydning för att bättre minnas och bearbeta informationen du får. Detta gör den till ett bra verktyg för de som utövar Reiki och liknande.

Blå safir stärker förmågan för självuttryckande och kommunikation och främjar lojalitet, engagemang och trohet. Vilket gör den användbar inte bara yrkesmässigt men också i relationer.

Det sägs att blå safir välsignats av Gudarna som en kraftfull sten. Den lär hjälpa till med läkning på cellulär nivå som blodsjukdomar och ögonproblem och är en utmärkt sten för att lindra stress, depression, ångest och stressrelaterade sömnproblem.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,2 cm.