• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Ökenros, rå

  • 59 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Naturliga kluster av ökenros. Kallas också sandros.

Mått* ca. 3-4 cm.

Nyckelord

Beskydd, fobier, självkänsla, intuition, astralresor och släppa rädslor.

Information

Ökenros stärker självkänsla, självtillit och höjer både kreativitet och intuition. Den är lugnande och hjälper mot klaustrofobi och assisterar dig med att släppa taget om det som håller dig tillbaka. Verkar i baschakrat och kronchakrat och är bra hjälpmedel vid astralresor.

Användning

Ökenrosor sägs innehålla en andlig beskyddare och kan användas som talisman för beskydd. Placera gärna en ökenros nära hemmets ytterdörr för att skydda från inkräktare (både fysiska och icke fysiska).

Mer information

Primärt chakra: Baschakra

Sekundärt chakra: Kronchakra

Egenskap: Beskydd, fobier, självkänsla, intuition, släppa rädslor.

Affirmation: Jag är trygg och bekväm i alla situationer.

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Endast indirekt

Ökenros är rosliknande formationer med sandkorn som inneslutits i gipskristaller (selenit) eller baryt.

Ökenrosor sägs innehålla en andlig beskyddare och kan användas som talisman för beskydd. Placera gärna en ökenros nära hemmets ytterdörr för att skydda från inkräktare (både fysiska och icke fysiska).

Ökenros stärker självkänslan och självtilliten och höjer kreativiteten och intuitionen. Eftersom den verkar i både baschakrat och kronchakrat på samma gång så är den ett bra hjälpmedel vid astralresor eftersom den hjälper dig behålla jordningen samtidigt som kronchakrat är öppet.

Den är lugnande och hjälper mot klaustrofobi och andra fobier. Håll då en ökenros i din hand när du utsätts för det som triggar din rädsla. Ökenros hjälper också vid sorgbearbetning och hjälper dig släppa taget om de saker som håller dig tillbaka.

På det fysiska planet så lär ökenros lindra virusinfektioner, prostatabesvär och illamående.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.