• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Rubin, trumlade stenar

  • 139 kr
  • 111 kr

Trumlade stenar av Rubin. Nyckelord: Kärlek, passion, trygghetskänsla, framgång och ökad koncentration.


I lager
Dela

Trumlade stenar av Rubin.

Nyckelord

Kärlek, passion, trygghetskänsla, framgång och ökad koncentration.

Information

Rubin är ett afrodisiakum som främjar alla former av kärlek. Den fördjupar relationer mellan kärlekspartners och stärker närheten, passionen och engagemanget. Dess intensiva energi skärper sinnet, vilket ger en ökad medvetenhet och utmärkt koncentration.

Användning

Är du mörkrädd och har svårt att somna så placera en rubin under kudden då den införlivar en känsla av trygghet. Bär den för en positiv och modig attityd och för att öka energin för framgång.

Mer information

Chakra: Bas

Affirmation: Jag omfamnar livet med passion och mod för att uppnå allt jag önskar.

Harmonierar med: Blå safir, zinsit, kuprit, zoisit, fuschite, rosenkvarts, morganit, manganokalcit, granat, röd turmalin.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Rubin är ett afrodisiakum som främjar alla former av kärlek. Den fördjupar relationer mellan kärlekspartners och stärker närheten, passionen och engagemanget. Den stärker fertiliteten och påskyndar läkningen av impotens. Den stärker fostret och kan gärna bäras under hela graviditeten.

Rubin ökar blodcirkulationen och stärker vitaliteten och energin i nervsystemet, är man känslig så kan denna sten bli för mycket om den bärs över en längre tid och kan upplevas överstimulerande. Den kan dock lugna hyperaktivitet hos vissa individer, så känn dig fram med denna sten.

Rubinens intensiva energi skärper sinnet, vilket ger en ökad medvetenhet och utmärkt koncentration. Det främjar en positiv och modig attityd och ökar energin för framgång.

Rubin kan minska rädslan för det paranormala. Den hjälper mot mardrömmar och skyddar mot psykiska angrepp. Är du mörkrädd och har svårt att somna så placera en rubin under kudden då den införlivar en känsla av trygghet.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.