• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Rubin, trumlade stenar

  • 139 kr

I lager
Dela

Trumlade stenar av Rubin från Indien.

Information om Rubin ♡
Rubin är ett afrodisiakum som sägs främja alla former av kärlek. Den lär fördjupa relationer mellan kärlekspartners och kan stärka närheten, passion och engagemang. Dess intensiva energi sägs skärpa sinnet, vilket i sin tur lär ge en ökad medvetenhet och utmärkt koncentration.

Egenskaper för Rubin
♡ Sägs ge kärlek och ökad passion
♡ Lär ha starka energier för ökad medvetenhet och koncentration
♡ Sägs skapa stor trygghet

Användningsområde för Rubin
Då rubin sägs skapa en känsla av trygghet kan den med fördel placeras där du efter dess egenskaper kan behöva den som mest. De sägs att om rubin placeras under huvudkudden att den kan hjälpa de med insomnia och rädslan för mörker, att känna trygghet och finna ro att somna. En annan underbar egenskap och användning för rubin är att den sägs ha starka energier, vilket i sin tur kan kopplas till den som bär stenen med sig. Där den lär ge dig en positiv och modig attityd, men också där den sägs ge ökad energi för olika framgångar. 

Chakra: Baschakra

Stjärntecken : Skorpionen

Affirmation: “Jag omfamnar livet med passion och mod för att uppnå allt jag önskar”.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Rubin sägs kunna stärka fertilitet och påskynda läkning av impotens. Den sägs även stärka fostret under en graviditet. Den lär även öka blodcirkulationen, stärka vitalitet och energin i nervsystemet. Den sägs att man ska vara vaksam kring denna sten, då den kan upplevas som överstimulerande och intensiv. I sin tur sägs den dock kunna lugna hyperaktivitet hos vissa individer, så låt känslan av stenen vara i din beaktning och känn dig fram hur det känns för just dig och hur den kan passa in i din vardag på bästa sätt.
Rubin lär minska rädsla för det paranormala, och där den sägs hjälpa till som skydd mot mardrömmar och psykiska angrepp.

Ladda & rena din Rubin ☾
Du kan ladda din magiska rubin i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din rubin med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.