• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Rubellit, rå

  • 449 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Rå bitar av röd/rosa turmalin. Kallas också Rubellit.

Mått*: 

Nyckelord

Känslomässig balans, trauman, nya perspektiv och öppna för kärlek.

Information

Rubellit ger kraften att bryta sig loss från destruktiva relationer och kan sedan ge känslomässigt stöd under övergångsperioden när man lär sig att leva fri från det som inte längre tjänar. Det är en mycket positiv kristall som ger styrka och som öppnar för andra perspektiv.

Användning

Använd den för att få känslomässig läkning från tidigare upplevelser och för att våga öppna upp för kärlek och tillit igen. Passar i kristallnät och att bära på sig över längre perioder.

Mer information

Primärt chakra: Hjärta

Sekundärt chakra: Bas

Rubellit öppnar för universell kärlek. Det är en mycket positiv kristall som ger styrka och som öppnar för andra perspektiv. Den höjer medvetenheten för vad som pågår på vår planet och stärker de som arbetar i hälsofrågor med både människor, djur och natur.

Rubellit ger kraften att bryta sig loss från destruktiva relationer och kan sedan ge känslomässigt stöd under övergångsperioden när man lär sig att leva fri från det som inte längre tjänar. Den kan hjälpa till med känslomässig läkning efter uppbrott eller annan förlust och även gamla känslomässiga sår från barndomen.

Fysiskt sägs rubellit förbättra cirkulationen i kroppen och stabilisera blodtrycket.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.