• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Rubellit i matrix, touchstone

  • 375 kr

I lager
Dela

Polerad touchstone av rosa turmalin (rubellit) i matrix med kvarts och fältspat.

Nyckelord

Känslomässig balans, trauman, nya perspektiv och öppna för kärlek.

Information

Rubellit ger kraften att bryta sig loss från destruktiva relationer och kan sedan ge känslomässigt stöd under övergångsperioden när man lär sig att leva fri från det som inte längre tjänar. Det är en mycket positiv kristall som ger styrka och som öppnar för andra perspektiv.

Användning

Använd den för att få känslomässig läkning från tidigare upplevelser och för att våga öppna upp för kärlek och tillit igen. Passar i kristallnät och att bära på sig över längre perioder.

Mer information

Primärt chakra: Hjärta

Sekundärt chakra: Bas

Rubellit öppnar för universell kärlek. Det är en mycket positiv kristall som ger styrka och som öppnar för andra perspektiv. Den höjer medvetenheten för vad som pågår på vår planet och stärker de som arbetar i hälsofrågor med både människor, djur och natur.

Rubellit ger kraften att bryta sig loss från destruktiva relationer och kan sedan ge känslomässigt stöd under övergångsperioden när man lär sig att leva fri från det som inte längre tjänar. Den kan hjälpa till med känslomässig läkning efter uppbrott eller annan förlust och även gamla känslomässiga sår från barndomen.

Fysiskt sägs rubellit förbättra cirkulationen i kroppen och stabilisera blodtrycket.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm