• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Rosenkvarts, EMA-ägg

  • 89 kr
I lager
Lagersaldo: 27
Dela

Ema-ägg av Rosenkvarts. 

Mått* ca 3-4 cm

Nyckelord

Kärlek, känslomässig läkning, omvårdnad och lindring av stress.

Information

Rosenkvarts är en moderlig och kärleksfull kristall som öppnar upp för sann och äkta kärlek. Den lugnar stress och lindrar sorg samt sprider en kärleksfull vibration. Bra kristall för barn och tonåringar som känner sig ensamma eller oroliga. 

Användning

Meditera med den under svåra perioder för att öppna hjärtchakrat och lättare ta dig igenom krisen. Bär den på dig för att dra till dig kärlek eller för att läka en kärlekssorg.

Mer information

Ema-Stenar kallas också EMA-ägg, Dragon’s egg, Dreamer’s Crystal, Emma’s Eggs och lite felaktigt Window’s Quartz och Seer Stones.

Ema-stenar hittades från början i floden Ema i södra Brasilien där de formats naturligt och som sedan fått ett slipat ”fönster” i varje sten, därav namnet. EMA-stenar är fantastiska meditationskristaller.

Rosenkvarts ökar energin i hjärtchakrat och kärleken till andra och till dig själv. 

Genom att blicka in i det polerade fönstret avslöjas hemligheterna i ditt inre och låter dig blicka in i din framtid men också tidigare händelser. Det är en sten för insiktsfull bearbetning och tillbakablickar i ditt inre.

Chakra: Hjärta

Egenskap: Kärlek, känslomässig läkning, omvårdnad, lindring av stress och andlig kontakt.

Affirmation: Jag öppnar mitt hjärta för att ge och ta emot kärlekens energi.

Kristallnät: Sökare (tri-/hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & indirekt.

Rosenkvarts är en moderlig och kärleksfull sten som hjälper den som bär på sorg och saknad av någon annan. Den stärker bandet mellan mamma och barn, speciellt om den hålls på magen under graviditeten.

Det är ett milt afrodisiakum som öppnar för sann kärlek, ömhet och sensualitet. Den lugnar stress efter trauman och kriser och hjälper den som går igenom livskriser i olika stadier. Den stärker förmågan att känna empati och känslighet och acceptans för nödvändiga förändringar.

Den attraherar kärlek och hjälper både den som söker kärlek och de som vill stärka ett förhållande. Ställ rosenkvarts i sovrummet, gärna mellan två ljus.

Rosenkvarts kan man gärna slösa med och ställa överallt i hemmet. Speciellt i sovrum och barnarum.

Rosenkvarts är en sten för ovillkorlig kärlek och hjälper fertilitetsproblem. Bär den tillsammans med andra stenar som ökar fertiliteten eftersom den ökar den totala kraften och healingen. Rosenkvarts hjälper också kroppens läkning efter förlossningen och hjälper kroppen att återställas efter graviditeten. Ställ gärna i sovrummet och vid babyns vagga. Håll den också över magen under graviditeten för att stärka kontakten till ditt ännu ofödda barn. Denna sten kan inte överdoseras. Slösa med den överallt i hemmet! 

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.