• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Rosenkvarts, ängel

  • 139 kr
I lager
Lagersaldo: 15
Dela

Fin skyddsängel av rosenkvarts

Mått* ca.  3,5-4 cm

Information om Rosenkvarts ♡
Rosenkvarts sägs vara en moderlig och kärleksfull kristall som lär öppna upp för sann och äkta kärlek. De sägs lugna stress och linda vid sorg, där den även lär sprida en kärleksfull vibration. Det sägs att denna otroligt kärleksfulla och fina kristall kan användas av barn och unga som känner sig ensamma och oroliga, där kristallens fina energier lär lugna dessa känslor. 

Egenskaper hos Rosenkvarts
♡ Sägs ge omvårdnad
♡ Lär vara fylld med kärlek
♡ Sägs öppna upp för sann och äkta kärlek
♡ Lär verka läkande vid stress och känslomässiga påfrestningar 

Användningsområde för Rosenkvarts
Det sägs att om man mediterar med rosenkvarts när man har svåra och tuffa perioder, att den lär öppna upp hjärtchakrat och stötta dig igenom perioden. Att ha dessa änglar av rosenkvarts hemma sägs dra till sig kärlek och läka kärlekssorg. Den lär även lindra stress och oroliga känslor. De sägs att rosenkvarts kan placeras i sovrummet, gärna mellan två ljus, för att attrahera kärlek men också stärka kärlek i ett förhållande. Om du önskar göra ditt eget kristallvatten och kristallelixir rekommenderar vi att använda våra trumlade rosenkvarts, de går att använda både direkt och indirekt. 

Chakra: Hjärta

Egenskaper: Kärlek, känslomässig läkning, omvårdnad, lär lindra stress och öppna upp för andlig kontakt

Affirmation: “Jag öppnar mitt hjärta för att ge och ta emot kärlekens energi”.

Harmonierar med: Rodonit, rosa kalcit, rosa turmalin, rodokrosit, morganit, smaragd, granat, skolecit, prenakit och natrolit

Kristallnät: Sökare (tri-/hexagonal)

Rosenkvarts lär stärka bandet mellan förälder och barn, och kan placeras i sovrummet där barnet sover. 

Rosenkvarts lär vara ett milt afrodisiakum som öppnar för sann kärlek, ömhet och sensualitet. Den sägs lugna stress efter trauman och kriser och hjälper den som går igenom livskriser i olika stadier. Den lär även stärka förmågan att känna empati, känslighet och acceptans för nödvändiga förändringar.

Rosenkvarts sägs vara en sten för ovillkorlig kärlek och där den kan hjälpa till vid fertilitetsproblem. Rosenkvarts tillsammans med andra stenar av liknande egenskaper lär öka den totala kraften och healingen. Där rosenkvarts lär hjälpa kroppen med dess läkningsprocess efter en förlossning och graviditet. Denna underbara ängel av rosenkvarts lär inte kunna överdoseras och kan därför spridas runt om i hela hemmet! ♡♡

Ladda & rena din Rosenkvarts ☾
Du kan ladda denna kärleksfulla ängel i fullmånens ljus och på en selenitplatta.
Du kan rena din rosenkvarts med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten. 

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm. Dessa har inklusioner av annat mineral i sig och kan därför skifta i färg.