• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Rökkvarts, klot

  • 329 kr
  • 263 kr

Polerade vackra kristallklot av rökkvarts. NyckelordJordning, energi-omvandling, beskydd, organisering och manifestering.InformationRökkvarts jordar o


I lager
Dela

Polerade vackra kristallklot av rökkvarts. 

Nyckelord

Jordning, energi-omvandling, beskydd, organisering och manifestering.

Information

Rökkvarts jordar och stärker kontakten med moder jord och stimulerar ekologiska lösningar i miljöfrågor. Den stärker överlevnadsinstinkt och hjälper dig att nå personliga och affärsmässiga mål. Stärker även förmågan att tänka klart och tar udden av gräl och konflikter.

Användning

Placera en rökkvarts i hemmet eller arbetsmiljön för att filtrera bort dålig energi och annat som dränerar entusiasm eller placera i fordon och andra ägodelar för att skydda mot stöld och skador.

Mer information

Chakra: Baschakra

Egenskap: jordar, omvandlar negativ energi, skyddar, stärker organiseringsförmågan, manifesterar drömmar och jordar viss elektromagnetism.

Affirmation: Jag öppnar mig själv för den kreativa inspiration och inre styrka genom min själs vägledning och maifesterar mina drömmars mål.

Harmonierar med: Sugulit, svart turmalin, jet, all obsidian och moldavit.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Rökkvarts jordar och stärker kontakten med moder jord och stimulerar ekologiska lösningar och omsorg i miljöfrågor. Den sägs blockera geopatrisk stress och absorbera viss elektromagnetism och är oumbärlig i kristallnät och andra layouter för miljöhälsa och avgiftningar.

Placera en rökkvarts i hemmet eller arbetsmiljön för att filtrera bort dålig stämning, klagomål, skvaller och annat som dränerar ens styrka och entusiasm. En spets av rökkvarts på den del av ditt skrivbord som vetter mot den/de som utsänder den negativa energin för att skydda dig.

Rökkvarts främjar överlevnadsinstinkter och hjälper dig nå personliga och affärsmässiga mål och hjälper dig förvandla drömmar och idéer till verklighet. Den främjar rationella, pragmatiska tankeprocesser och förbättrar analyseringsförmågan och organisatoriskt tänkande. Den kan användas i gruppsituationer för att lindra kommunikationssvårigheter och främja samarbetsandan. Rökkvarts hjälper också i hem där gräl tenderar att uppstå och tar udden av grälen.

Rökkvarts ökar fertiliteten hos både män och kvinnor. Den stärker också kopplingen mellan dig och din partner oavsett kön.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm. Eftersom spetsarna inte har slipats så kan de vara lite kantstötta.