• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Rodokrosit, trumlade stenar

  • 89 kr

I lager
Dela

Trumlade stenar av Rodokrosit.

Nyckelord

Känslomässig healing, återställning, självkärlek och medkänsla.

Information

Läker det inre barnet och de känslomässiga sår som kan ha uppstått både i barndomen men också i tidigare liv som hindrar dig från att kunna känna äkta, sann glädje och lycka i nuet. Stärker självkänslan och självvärdet och hjälper i processen att skapa en ny verklighet.

Användning

Det är en anti-stress kristall som även dämpar ångest. Sitt i lugn och ro och blicka in i stenens fantastiska mönster och låt kristallens lugna och kärleksfulla energi omfamna dig.

Mer information

Chakra: Hjärtchakra.

Egenskap: Känslomässig healing, återställning av förlorade minnen och glömda förmågor, självkärlek och medkänsla.

Rodokrosit är en fantastisk hjärthealer och skapar en bro mellan de lägre chakrana till de övre. Den stimulerar kreativitet och förmågan att uttrycka sig från hjärtat och i kärlekens frekvenser. Den läker det inre barnet och de känslomässiga sår som kan ha uppstått både i barndomen men också i tidigare liv och som ligger som hinder från att kunna känna äkta, sann glädje och lycka i nuet. Rodokrosit stärker självkänslan och självvärdet och hjälper i processen att skapa en ny verklighet.

Den balanserar nervsystemet och är en enastående anti-stress kristall och en kristall som dämpar ångest. Sitt i lugn och ro och blicka in i stenens fantastiska mönster och låt kristallens lugn och kärleksfulla energi omfamna dig.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.