• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Pyrit, stora hjärtan

  • 729 kr

I lager
Dela

Stora hjärtan av pyrit från Peru. 

Nyckelord

Styrka, skydd, framgång, kreativitet, manifestering och självförtroende.

Information

Pyrit är en sten som skyddar mot fara och mot kontrollerande individer som kritiserar och manipulerar i både arbetsliv och familjeförhållanden. Inspirerar och stärker kreativiteten inom både konstnärliga yrken men också inom vetenskapen.

Användning

Använd i kristallnät som handlar om framgång, överflöd och pengar eller ställ på skrivbordet för samma effekt. Bär den på dig för att skydda mot kronisk trötthet och utmattningssymptom.

Mer information

Chakra: Solar plexus.

Egenskap:  Styrka, beskydd, framgång, kreativitet, manifestering, viljestyrka och självförtroende.

Affirmation: Min viljestyrka är stark och jag använder den till att manifestera och åstadkomma mina innersta drömmars önskningar.

Kristallnät: Stärkare (Kubisk)

Kristallelixir: Endast indirekt.

Pyrit är en av de tre stenar som representerar det manliga spektrat av moder jord (de andra två är hematit och kuprit). Den är extremt jordande och är en fantastisk "antistress"-sten.

Pyrit är en sten som skyddar mot skada och fara. Den skyddar mot kontrollerande individer som kritiserar och manipulerar i både affärer, arbetsliv, familjeförhållanden och i kärleksförhållanden. Den skyddar också mot kronisk trötthet och utmattningssymptom.

Pyrit inspirerar och stärker kreativiteten hos både den konstnärliga men också inom matematiken och vetenskapen genom dess perfekta och harmoniska jordande symmetri. Den stärker ambitionsnivån, engagemanget och uthålligheten och är perfekt i kristallnät som handlar om framgång, överflöd och pengar. Det är också en synnerligen hjälpsam sten för studenter.

Pyrit ökar ledarskapsförmågan och är synnerligen bra för kvinnor som vill öka sin känsla av självvärde och övervinna tendenser till underlägset beteende. För män skapar den en ökad maskulinitet och stärker sexualdriften.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 2 cm.