• JUST NU - 20% REA I HELA BUTIKEN (ej våra kurser)

Oxöga, trumlade stenar

  • 29 kr
  • 23 kr

Trumlade stenar av Oxöga, kallas också Röd Tigeröga. Nyckelord; Jordande, stärkande, självständighet, frigörelse och livskraft.

I lager
Lagersaldo: 50
Dela

Trumlade stenar av Oxöga, kallas också Röd Tigeröga.

Mått* ca. 1-2 cm

Nyckelord

Jordande, stärkande, självständighet, frigörelse och livskraft.

Information

Oxöga ger vibrerande energi och vitalitet. Stärker självständighet och är mycket jordande. Hjälper den som vill lära sig att stå stark på helt egna ben. En bra sten för ungdomar som flyttar hemifrån och för individer som separerat. Den främjar hälsan och livskraften.

Användning

Använd under svåra tider när livet känns övermäktigt eller när du behöver landa efter ett stressigt uppbrott. Bär den på dig när du står inför en stor frigörande händelse.

Mer information

Chakra: Baschakra

Harmonierar med: Ametist, Bergskristall, Citrin, Rosenkvarts, Rökkvarts, Malakit, Chairoit, Serafinit, Jaspis, Tigeröga, Falköga och Moldavit.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Oxöga ger vibrerande energi och vitalitet. Den stärker självständighet och är mycket jordande. Den hjälper den som vill lära sig att stå stark på helt egna ben. En bra sten för ungdomar som flyttar hemifrån och för individer som separerat och ska stå på egna ben.

Det är en sten för överlevnad och hjälper under svåra tider när man känner att livet är övermäktigt. Den främjar hälsan och livskraften.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.