• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Vit Opal, trumlade stenar

  • 39 kr
I lager
Lagersaldo: 40
Dela

Trumlade stenar av vit Opal från Peru.

Mått* ca. 3-4 cm

Nyckelord

Änglakommunikation, övergrepp, spiritualitet, sinnesro och ljusarbete.

Information

Vit opal för in universellt ljus i auran, höjer den spirituella förmågan och öppnar sinnet för den information som förmedlas. Den drar till sig änglavarelser och är till god hjälp när man vill kommunicera med dem och synkroniserar omständigheter på ett förbluffande sätt.

Användning

Använd för bearbetning av alla typer av övergrepp och för sinnesro. Bär den på dig eller ställ på altare eller liknande för att få kontakt med änglar och andeväsen på högre nivåer och be dem om hjälp.

Mer information

Chakra: Krona.

Affirmation: Jag öppnar mig för rening och andlig upplyftande.

Kristallnät: Ingen specifik roll.

Kristallelixir: Endast indirekt.

Vit opal renar energifältet och balanserar chakrana med den eteriska kroppen och för in ljuset i auran. Den hjälper ljusarbetare genom att den ger klarhet och upplysthet. Den höjer den spirituella förmågan och öppnar sinnet för den information som förmedlas.

Vit Opal drar till sig änglavarelser och det är ganska vanligt att stenen plötsligt försvinner för att sedan dyka upp någon annanstans, för änglavarelserna älskar dem och leker gärna med dem.

Vit opal står för gåvor, för det du ger är det du får tillbaka och den synkroniserar omständigheterna på ett förbluffande sätt! Den hjälper vid bearbetning av alla typer av övergrepp och stillar ett oroligt sinne.

Tänk på att opal innehåller vatten, så lämna dem inte i solljus eller i vatten för då kan de bli spröda och gå sönder.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.