• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Rosa Opal, trumlade stenar

  • 29 kr

I lager
Dela

Trumlade stenar av rosa opal från Peru.

Information om Rosa Opal ♡
Rosa opal är en livsbejakande sten som sägs hjälpa dig att få tillbaka glädjen i ditt liv. Den sägs lindra traumatiska hjärtesorger, lösa upp stress och där den kan hålla dig lugn och centrerad. Rosa opal kan öppna upp för kommunikation med ett öppet hjärta men där den även sägs öppna upp kommunikation med änglavarelser. Rosa opal kan också vara hjälpsam vid resor till tidigare liv, där försoning, acceptans och känslomässig läkning kan vara nödvändig. Rosa Opal är en variant av opaler som är mer opaka och bär inte opalens ”eld”. 

Rosa Opals egenskaper
♡ Sägs hjälpa dig att få tillbaka glädje
♡ Kan öppna upp för kommunikation med änglavarelser
♡ Sägs lösa upp stress, ångest och oro
♡ Kan lindra traumatiska hjärtesorger och spänning i kroppen
♡ Sägs hjälpa dig bryta gamla mönster och ge dig nya mål
♡ Kan bringa kärlek och ökat självförtroende

Rosa Opals användningsområde
Rosa opalens egenskaper sägs vara hjälpsamma under perioder du känner dig sårbar och kan därför vara en kristall att bära med sig under just sådana perioder i livet. Det är en kristall som sägs hålla dina känslor under kontroll t.ex. vid regressionsresor (resor till tidigare liv) och där kristallens egenskaper sägs hjälpa dig att ta emot känslomässig läkning från dessa tidigare liv. 

Chakra: Hjärta

Egenskaper: Känslomässig läkning, stresslindrande, änglakommunikation och livsglädje.

Affirmation: “Jag är fylld av kärlek och omtanke!”

Kristallnät: Ingen specifik roll.

Kristallelixir: Endast indirekt.

Då rosa opal sägs bryta gamla mönster och förbättra din inblick över dig själv, de emotionella, andliga och ditt intellektuella jag, kan den med fördel användas när du känner att du behöver en boost i rätt riktning och ta dig förbi dessa gamla mönster. Såsom i meditation eller där den får finnas med dig i väskan.

Rosa Opal sägs lugna irriterad hud och kan därför användas i en oljebaserade elixir som sedan smörjs på det irriterade området. Den sägs även hjälpa vid problem med lungor, hjärta, lever och mjälte.

Ladda & rena din Rosa Opal ☾
Du kan ladda din opal i månljus eller också på en selenitplatta. Tänk på att opal innehåller vatten och ska därför inte lämnas i direkt solljus eller i vatten, då de kan bli spröda och i värsta fall gå i sönder. 

Du kan rena din opal med hjälp av rökelse. 


*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.