• Frakt från 39 kr, fri frakt över 600 kr

Rosa Opal, trumlade stenar

  • 29 kr

I lager
Dela

Trumlade stenar av rosa opal från Peru.

Nyckelord

Känslomässig läkning, stresslindring, änglakommunikation och livsglädje.

Information

Rosa Opal är en livsbejakande sten som hjälper dig att få tillbaka glädjen i ditt liv. Den lindrar traumatiska hjärtesorger, löser upp stress och håller dig lugn och centrerad. Öppnar för kommunikation med änglavarelser och att kommunicera med hjärtat.

Användning

Bär kristallen i situationer där du känner dig sårbar. Använd för att lindra ångest och rädslor samt för att hålla känslorna under kontroll vid regressionsresor där känslomässig läkning är nödvändig.

Mer information

Chakra: Hjärta.

Egenskap: Känslomässig läkning, stresslindrande, änglakommunikation, livsglädje.

Affirmation: Jag är fylld av kärlek och omtanke!

Kristallnät: Ingen specifik roll.

Kristallelixir: Endast indirekt.

Rosa Opal är en variant av opaler som är mer opaka och bär inte opalens ”eld”. Det är en livsbejakande sten som hjälper dig att få tillbaka glädjen i ditt liv. Använd Rosa Opal när du behöver bli av med gamla mönster som inte längre fungerar för dig, samt ge dig inblick i sätt som hjälper dig att förbättra ditt emotionella, andliga och intellektuella jag.

Rosa opal håller dig lugn och centrerad och hjälper dig på vägen mot nya mål med självförtroende och med kärlek. Den lindrar traumatiska hjärtesorger och löser upp stress och spänningar.

Rosa opal lindrar ångest och rädslor och hjälper dig hålla känslorna under kontroll och är mycket användbar i situationer där man känner sig sårbar.

Den öppnar för kommunikation med änglavarelser och hjälper dig att kommunicera med hjärtat. Den är också hjälpsam vid resor i tidigare liv där försoning, acceptans och känslomässig läkning är nödvändig.

Rosa Opal lugnar irriterad hud, använd gärna i oljebaserade elixir som edan smörjs på det irriterade området. Den hjälper vid problem med lungor, hjärta, lever och mjälte.

Tänk på att opal innehåller vatten, så lämna dem inte i solljus eller i vatten för då kan de bli spröda och gå sönder.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.