• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Grön Opal, touchstone

  • 69 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Polerade touchstones av grön opal. Kallas också meditationsstenar. 

Mått* ca. 

Nyckelord

Återhämtning, välstånd, meningsfullhet, klarhet och förnyelse.

Information

Grön opal är renande och föryngrande. Den ger energi och snabb återhämtning från sjukdom, utmattning eller mental ångest. Den hjälper dig filtrera information och ger dig klarhet i hjärtat och sinnet. Grön opal höjer energierna för välstånd och överflöd.

Användning

Använd för att få mening i vardagen och ett andligt perspektiv så att du kan få återhämtning. Passar också när du behöver få klarhet i en fråga eller när du behöver en ekonomisk boost.

Mer information

Chakra: Hjärta

Egenskap: Återhämtning, välstånd, klarhet.

Affirmation: Jag är förnyad, stimulerad och renad.

Kristallnät: Ingen specifik roll.

Kristallelixir: Endast indirekt

Grön opal är renande och föryngrande och ger energi och snabb återhämtning från sjukdom, utmattning eller mental ångest.

Den hjälper dig filtrera information och ger dig klarhet i hjärtat och sinnet. Den hjälper dig att få mening i vardagen och ett andligt perspektiv så att du kan få återhämtning. Grön opal höjer energierna för välstånd och överflöd.

Det är en starkt avgiftande sten som stimulerar kroppsvätskorna, levern och njurarna och stimulerar fortplantningsorganen.

Nontronite hittar man ofta tillsammans med grön opal och detta är en sten för universums ”timing” som hjälper dig följa flödet som leder dig till de mål som passar din själs syfte.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.